Анатолій Анатоліч зізнався шанувальникам у своєму страху. Про це він повідомив на своїй офіційній сторінці в соціальній мережі.

Відомий ведучий популярних програм» "Всіюди люди" і "Ранок з Україною" на телеканалі "Україна" Анатолій Анатоліч активно веде свої соціальні мережі. На Instagram-сторінці знаменитості, на яку підписано сто вісімдесят вісім тисяч осіб, часто з'являються оновлення про його особисте життя, творчі амбіції і відпочинок.

29 листопада ведучий опублікував чорно-білу фотографію. У підписі до знімка він зазначив, що боявся підходити до сцени і в реальності є не дуже публічною людиною.

"Ех, хотів би зніматися в Bewerly Hills 90210, але поки знімаюся тільки в своїх сторіс. Перший раз вийшов на сцену, тому що до цього боявся до неї підходити. Публічність в цілому не моя, але я з цим комплексом борюся останні 20 років", - повідомив він.

Популярні новини зараз
Подорожчає одна з критично важливих комунальних послуг: який тариф хочуть встановити Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

Фолловери оцінили як фотографію, так і відвертість телеведучого.

"Анатолій, можна в БХ 90210 ремейком"; "Ну ще в мою потрапив вчора😂"; "😍😍😍😍😍😍"; "здається скоро буде нове інтерв'ю🤔 😊"; " а здається, ніби вже давним-давно побороли)", - повідомляють вони.

Нагадаємо, дружина Анатолія Анатоліча Дзига знайшла синові нового "батька": "Шалено раді"

Як повідомляв "Знай.ua", Юла пояснила, чому вийшла заміж за Анатоліча - на "Холостяку" такого чоловіка вкрали б відразу

Знай.ua писав, дружина Анатолія Анатоліча Дзига показала, як стати щасливою в ліжку - потрібно 4 людини: "не вірю очам..."