57-річна актриса Сандра Буллок виховує двох прийомних дітей: 11-річного сина Луї і восьмирічну дочку Лейлу.

У розмові з Джадою Пінкетт-Сміт в Red Table Talk, актриса зізналася, що відмінність з дітьми в кольорі шкіри негативно позначається на ставленні суспільства до її сім'ї.

"Іноді мені дуже хочеться, щоб наша шкіра була однакового кольору. Це полегшило б сприйняття нас як родини",- сказала вона.

Кілька років тому Буллок висловлювала свої побоювання через те, що її діти можуть зіткнутися з проявами расизму та інших форм нетерпимості з боку суспільства.

Популярні новини зараз
Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня
Показати ще

"Ми так далеко просунулися в області громадянських прав, але, на жаль, потім знову повернулися в минуле. Я хочу, щоб мій син був у безпеці. Я хочу, щоб його сприймали за те, яка він людина, а не якого кольору його шкіра",- зізнається зірка.

Своїх дітей Сандра виховує одна. Луї вона усиновила, коли йому було три місяці, а Лайлу вона взяла з притулку в Луїзіані, коли дівчинці було три роки.

На момент усиновлення Луї, вона була одружена з телеведучим Джессі Джеймсом. Дізнавшись про його невірність, актриса подала на розлучення і це стало приводом взяти в сім'ю ще одну дитину, якою стала Лайла.

Нагадаємо, раніше Сандра Буллок вирішила позбутися свого зіркового будиночка

Як повідомляв портал Знай.юа, що в свої 57 Сандра Буллок поділилася з фанатами новими відвертими знімками

Також Знай.юа писав про 8 кращих фільмах для розкішного святкового настрою: і на Новий Рік і на Різдво