Переможець другого сезону популярного шоу "Холостячка" зі Златою Огнєвіч, Андрій Задворний частенько радує шанувальників будь-якими публікаціями на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram, де за його життям стежать близько 20 тисяч чоловік.

Виконавиця усвідомлено зробила свій вибір на користь Андрія, сильно засмутивши при цьому Дмитра Шевченка, з який вона влаштувала ніжний вечір в басейні. Однак зараз мова про переможця, який вирішив висловитися щодо своєї участі в шоу.

Григорій Решетник з фіналістами "Холостячки", фото: Instagram
Григорій Решетник з фіналістами "Холостячки", фото: Instagram

Андрій заявив, що йому зовсім не віриться, що ці кілька місяців боротьби позаду.

"Я стою і посміхаюся, дивлюся на неї і все читаю на обличчі. Більше немає "здається", "а може", є відповідь в її очах. Потім на вустах. Потім звідусіль чуються захоплені вигуки, канонада шампанських залпів, але у вухах дзвін, серце б'ється, а очі застеляє пелена. Що все? Как все? Не може бути... точно все?", - пише Андрій Задворний у публікації.

Після цього ексхолостяк розповів, що в той момент на душі була легкість і трепет, бо попереду їх чекає нова глава - пізнання один одного в тиші.

Андрій Задворний, скріншот
Андрій Задворний, скріншот

"Маячня", "Це жах, а не вибір Злати", "Це дуже несподівано", "Більше не дивлюся ці шоу😅", - пишуть користувачі в коментарях.

Популярні новини зараз
Не виїде закордон ніхто: у Міграційній службі закликали українців до перевірок Якщо не встигли здати в банк – радійте: монети номіналом 5 копійок можна дорого продати Нові правила передачі показників та оплати послуг: газовики попередили про зміни Потрібно бути готовими: що буде з курсом долара до літа
Показати ще

Нагадаємо, Злата Огнєвіч відповіла за інтим на "Холостячці" після бурхливостей у басейні з Дімою Шевченком: "Це можливо"

Як повідомляв "Знай.ua", "Холостячка" Злата Огнєвіч вибрала у фіналі Андрія Задворного: Дмитро Шевченко залишився один

Знай.ua писав, Роман Свечкоренко розкрив таємницю творців "Холостячки": не підпускали до Злати Огнєвіч до фіналу і приховали розлучення