Григорій Решетник показав зворушливі фінальні кадри з шоу "Холостячка". Відповідний пост з'явився на його офіційній сторінці в соціальній мережі.

У п'ятницю, 3 грудня 2021 року, відбувся фінальний, дванадцятий випуск найромантичнішого шоу на українському телебаченні — "Холостячка". В самому кінці за серце виконавиці Злати Огнєвіч, яка прийшла на зміну Ксенії Мішиної в другому сезоні, залишилися боротися лише два чоловіки: Дмитро Шевченко і Андрій Задворний. У підсумку дівчина вибрала Андрія.

Відеозапис з фіналу шоу опублікував Григорій Решетник на своїй Instagram-сторінці, на якій показав закохану пару.

"Діліться враженнями, як вам фінал проекту Холостячка"? Що скажете?🤔", - повідомив він.

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Відзначимо, що багато фоловерів досить критично поставилися до вибору співачки. У підписі до відео багато негативних коментарів.

"Найбільше розчарування за всі проекти!"; "Розчарування цього сезону 😏"; "Як можна було не вибрати Діму? Я розчарована 😢"; "Мені навіть таро набрало😅 😅 🥶 🥶 🥶"; "Більше не буду дивитися Холостячку , один розлад."; "Після цього випуску навіть більше дивитися не буду... Розчарування", - повідомляють вони.

Нагадаємо, Рома Свечкоренко повернувся до Злати Огнєвіч обманом: на шоу "Холостячка" трапилася афера століття з розлученням

Як повідомляв "Знай.ua", Злата Огнєвіч готова назвати ім'я переможця "Холостячки", обранець випадково "спалився": "кільце в руці"

Знай.ua писав, "Холостячка" Злата Огнєвіч розповіла, як правильно загадати бажання перед Новим роком, щоб воно збулося: "посилаєте в..."