В Україні вже гримить другий сезон шоу "Маска", суть якого полягає в тому, що детективи відгадують відомих артистів, які ховаються під масками звірів, предметів або якихось героїв.

У випуску за 4 грудня на сцені з'явилася найочікуваніша гостя шанувальників Андрія Данилка – Норка. Відверта і розкута героїня довго грала із зірковими детективами, поки ті не попросили зняти з неї маску.

Норка, шоу "Маска", фото: пресслужба каналу "Україна"
Норка, шоу "Маска", фото: пресслужба каналу "Україна"

З'явившись в залі гіпершоу "МАСКА", Норка відразу ж викликала бурю емоцій глядачів. А коли звернулася до зіркового детектива Андрія Данилка "Андрюша" - зовсім заплутала експертів.

"Взагалі не розумію, хто може так звертатися до мене ... таких вже немає", - сміючись, прокоментував Андрій Данилко в ефірі каналу "Україна".

Популярні новини зараз
Запам'ятайте це, а краще запишіть: "Нафтогаз" дав корисні інструкції У Києві помітили величезну чергу до лікарні: що сталося В Україні з’явився новий вид пенсій: отримати може кожен, але доведеться поділитись Чергуватимуть представники ТЦК: де українцям тепер можуть вручити повістку
Показати ще

Жіночна і відверта учасниця виконала хіт "In Your Eyes" Кайлі Міноуг, а завершуючи виступ красиво впала на підлогу. Такий фмінт змусив Олю Полякова прокинутися і впевнено заявити, що під маскою ховається епатажна Даша Астаф'єва

Прислухався до версії колеги і сам Андрій Данилко і зазначив, що костюм без трусиків для співачки досить характерний, адже якось на червоній доріжці відомого чоловічого журналу Астаф'єва кинула трусики в журналіста.

Даша Астаф'єва, фото: пресслужба каналу "Україна"
Даша Астаф'єва, фото: пресслужба каналу "Україна"

А ось наступна розповідь Норки остаточно збила детективів з пантелику - героїня запевнила, що в житті має двох доньок, чим поки не може похвалитися Даша Астаф'єва. Тому Олег Винник вирішив поставити останнє запитання - чи носить Норка в житті і на сцені краватку.

"Ви знаєте, коли я встаю з ліжечка, на мені лише краватка і мене завжди засуджують за це: "Ти знову без трусів!" - розповіла Норка в ефірі каналу "Україна" і продовжила свою гру: "Андрійко, останній раз звернуся до тебе, якщо ти мене не впізнаєш - повинен поцілувати!"

Заплутані зіркові детективи почали одноголосно скандувати: "Маску, маску!" Так, глядачі дізналися, що настільки вдало провести експертів вдалося співачці Даші Астаф'євій.

"Андрійко, як ти міг мене не впізнати?! Такою божевільною можу бути лише я! А тепер поцілунки і побільше!" - звернулася до Андрія Данилка Даша Астаф'єва і додала: "Спасибі за можливість заспівати для вас, із задоволенням би залишилася не на один номер! А ще скористаюся нагодою і скажу - нехай краще Норка радує вас так, ніж шубою! Не носіть шуби з норки, будь ласка".

Норка, шоу "Маска", фото: прес-служба каналу "Україна"
Норка, шоу "Маска", фото: прес-служба каналу "Україна"

Нагадаємо, що Даша Астаф'єва одягла віночок і перетворилася на Фріду Кало.

Раніше ми повідомляли, що Даша Астаф'єва розповіла, що викликає в ній дикі ревнощі.