3 грудня відбувся фінал найромантичнішого шоу України "Холостячка". Злата Огнєвіч вразила всіх і зупинила свій вибір на Андрії Задворному, хоча шанувальники шоу чекали побачити в обранцях Дмитра Шевченка.

Це тим більше дивно, якщо врахувати, які пристрасті вирували між Златою і Дімою на останньому побаченні в басейні.

Злата Огнєвіч і Діма Шевченко в басейні, скріншот з відео
Злата Огнєвіч і Діма Шевченко в басейні, скріншот з відео

Однак, вибір зроблено і час змістити свій фокус на Андрія Задворного. Що ж він за людина і чим займається по життю? Читайте в матеріалі нижче.

Андрію 32 роки і народився він у Латвії, батько був військовим, а мама – музичним керівником. Згодом родина перебралася до України - в місто Світловодськ Кіровоградської області.

Популярні новини зараз
Номер буде заблоковано: абоненти Lifecell можуть втратити найдорожче Гороскоп на тиждень 18-24 березня для всіх знаків Зодіаку: легкий шлях Скорпіонів, відмова Тельців та труднощі Риб Всі дані передадуть до податкової: доведеться заплатити за кожен метр Підвищення пенсій з 25 березня: у кого і на скільки в Україні збільшаться виплати
Показати ще

Після закінчення Національного юридичного університету ім. Ярослава Мудрого в Харкові, він перебрався до Києва, а батьків залишив у Світловодську, куди навідується вкрай рідко (про що йшлося на проєкті).

Злата Огнєвіч і Андрій Задворний, скріншот з відео
Злата Огнєвіч і Андрій Задворний, скріншот з відео

Коли Задворному виповнилося 22 він одружився на своїй коханій, після чого у подружжя народилася донька Кіра. Але шлюб проіснував недовго і пара розійшлася, коли малятку було 1,5 роки. Андрій уточнює, що вплинула кардинальна відмінність характерів.

Колишня дружина обранця Злати незабаром вийшла заміж вдруге і вже чекає на появу другого малюка.

А у самого Андрій не так все райдужно в особистому житті: після розлучення він мав 2-річні стосунки з дівчиною, яка йому зрадила.

Андрій Задворний і його донька Кіра
Андрій Задворний і його донька Кіра

За освітою Задворний, як і президент Володимир Зеленський, юрист. Однак у своїй спеціальності він теж швидко розчарувався, тому трудиться підприємцем - у нього власне виробництво дерев'яних розвиваючих іграшок для дітей від року до 10. Зараз їх продають в Україні та найближчих країнах.

Ще на початкових етапах шоу Андрій подарував Златі дерев'яний будиночок її мрії, який зробив своїми руками.

Обранець Злати обожнює подорожі, дайвінг, тайський бокс та інші активності. На проєкті саме у нього були найекстремальніші побачення з Холостячкою.

Нагадаємо, що переможець "Холостячки" не повірив Златі Огнєвіч.

Раніше ми повідомляли, що Роман Свечкоренко розкрив таємницю творців "Холостячки"