Кожного року із наближенням зимових свят у грудні нас охоплює передчуття свята. Цьому сприяють і прикрашені гірляндами вулиці, і перший сніжок, і запах мандаринів та какао. Холодними вечорами хочеться загорнутися в теплу ковдру та поринути в перегляд справжніх різдвяних фільмів.

Підбірку святкових фільмів від Netflix опублікував «24 канал». На нас чекає романтика та різдвяна магія.

1. Аромат кохання / Love Hard

У новій романтичній комедії нам розповідають історію жінки, яка наважилася шукати справжнє кохання на сайті онлайн-знайомств. Омріяний коханий запрошує дівчину до себе на Різдво, однак виявляється, що в житті він зовсім не такий, яким видавався онлайн. Несподівано головний герой Джош зізнається, що від героїні йому потрібна допомога – і це відкриває шлях до різдвяних пригод, сповнених віри в диво.

Популярні новини зараз
У темряві збираємо на ремонт? Влітку тарифи на світло для простих українців зростуть до 4,8 грн У комунальних платіжках з'явилася нова графа: за що доведеться доплачувати Нові тарифи залишать без заощаджень: як зміняться платіжки за вивіз сміття Нові ціни на соняшникову олію, рис та сосиски: чи спорожніють гаманці
Показати ще

2. Хлопчик на ім'я Різдво / A Boy Called Christmas

Незабаром Різдво, а маленьким Андреа, Моппету та Патріку доводиться залишитися з тіткою Рут. Нещодавно діти втратили матір, а батька терміново викликали на роботу. Тітіці необхідно придумати, як розважити пригнічених малюків. Тоді вона Рут розповідає чарівну історію появи святкування Різдва і про те, як колись, дуже-дуже давно жив хлопчик на ім'я Ніколас. Він зумів знайти надію та віру в світле свято, яке ми сьогодні називаємо Різдвом. Головне – вірити в казку і зберігати добро в серці.

3. Замок на Різдво / A Castle for Christmas (18 +)

У цій романтичній комедії розповідається історія американської письменниці Софі Браун. Вона важко переживає свою письменницьку невдачу і вирішує втекти з Нью-Йорка до глибинок Шотландії. Там височіє старовинний замок, про який писав ще дід головної героїні. Попереду в Софі знайомство з місцевими мешканцями та таємничий господар замку, герцог Майлс. Кохання з першого погляду не виходить – головні герої не зійшлися характерами. Однак все ще може змінитися напередодні Різдва…

Нагадаємо, що "Відьмак" повертається на Netflix: глядачам показали трейлер другого сезону, прем'єра в грудні

Раніше повідомлялося, що романтичні образи і захоплюючі історії: чим дивуватиме другий сезон "Емілі в Парижі"

Також, від "Друзів" і "Шерлока" до "Еліти" від Netflix: різдвяні серіали, які занурять вас в атмосферу свята.