Зовсім нещодавно донтка зірки "Квартал 95" і "Жіночого кварталу" Олени Кравець збентежила змінами в зовнішності. Вона обрізала чубок, пофарбувалася в темний колір і набила татуювання з текстом "Танцюй" на руці.

Про це повідомляв Знай.uа.

Здається, що дівчина живе спокійним життям, займаючись танцями. Вона не викидає фінти, як, наприклад, донька Олі Полякової і просто розвивається. А мама її в цьому всіляко підтримує. Але, не все так гладко... У Маші Кравець є свій телеграм-канал, який вона зараз закинула, але раніше активна вела. І ось, рік тому вона писала там про те, що її турбує.

"Нещодавно у мене почалися деякі проблеми зі сном. Постійно крутилася і прокидалася вночі, в результаті вранці вставала з почуттям втоми. У мене в телефоні завжди била програмка для медитацій, де зібрано неймовірну різноманітність різних видів медитацій, які озвучує дівчина з дуже приємним голосом. Ще там є опція всяких звуків природи, під які теж дуже приємно засипати."

Маша Кравець, фото - https://www.instagram.com/ma_kravets/
Маша Кравець, фото - https://www.instagram.com/ma_kravets/

Популярні новини зараз
Погрожують відключенням та вимагають гроші: українці скаржаться на терор "газовиків" Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Також дівчина робила всілякі дихальні медитації. Але!
Згодом зіткнулася з тим, що це їй не допомагає і вона знову дуже довго не могла заснути. Так вона перейшла на новий рівень медитацій в додатку для сну.

"Йде 22 хвилини начебто. Я заснула десь на 7й . І це при тому при всьому, що до цього сну у мене не було ні в одному оці взагалі... і прокинулася я з повним відчуття того, що реально виспалася і сон у мене був дуже міцний! Як місяць тому."

Нагадаємо, що Кравець з Кварталу 95 дозволила доньці то, на що навряд чи погодиться навіть Маша Полякова.

Раніше ми повідомляли, що донька Олени Кравець з Кварталу 95 кардинально змінила зовнішність.