Дмитро Шевченко не зміг завоювати серце холостячки Злади Огнєвіч, і це стало розчаруванням для його фанатів. Відео із зізнанням Дмитра опублікували на сторінці проекту.

«Дмитро (@dmitrij_sheff ) зізнався Златі, що до знайомства з нею був закритим через страх, що почуття можуть його поранити. Та на проекті чоловік змінився. Його почуття до Злати виявилися сильнішими за будь-який страх, і він зрозумів, що може кохати і не боятися нічого. Проте Холостячка не змогла відповісти взаємністю на його почуття», - розповіли на проекті.

«Дуже сильні почуття. Хочеться, щоб вона відповіла «так». Відчуваю, що вона – моя людинка», - каже Дмитро.

Однак його чекало розчарування – на пропозицію вийти заміж за нього Злата відповіла відмовою.

Популярні новини зараз
Помер Король Британії Чарльз ІІІ (оновлено) Гороскоп на тиждень 18-24 березня для всіх знаків Зодіаку: легкий шлях Скорпіонів, відмова Тельців та труднощі Риб Виїзд з України зміниться 18 березня: які нововведення чекають на всіх вже в понеділок Нові правила передачі показників та оплати послуг: газовики попередили про зміни
Показати ще

«Цього почуття недостатньо для створення сім’ї», - впевнена вона.

У коментарях фінал шоу нещадно розкритикували.

«Діма і Максим, щастя вам, єдині чоловіки, які закохались у Злату і це було видно, щодо Андрія не впевнена», «Навіщо тоді було давати йому таку надію і тягнути до фіналу? Адже Злата дуже проявляла до Діми увагу…», «Вибивати протягом 12 випусків визнання, щоб наприкінці однією фразою все зруйнувати. Адже в 8 випуску він сказав «не хочу обпектися» ось цим і скористалися творці! Шкода», - пишуть фанати.

"Холостячка", фото: Instagram
"Холостячка", фото: Instagram

«Будь ласка хоч не показуєте це, боляче вже дивитися... Дім, респект тобі, все буде ах**нно», «Злата не гідна Діму», «І хто тепер зможе стверджувати, що це шоу про кохання. Воно про що завгодно тільки не про це трепетне почуття. Воно є зразком сексизму. Жіноча половина суспільства принижена поведінкою героїні шоу. Виходячи зі сценарію ми жінки все тільки те й робимо, що втілюємося, і граємо в кохання. Дикість ... А наш Діма ще зустріне ту єдину, яка зробить його щасливим. Адже він класний», - додають інші.

Скрін, Instagram "Холостячка"
Скрін, Instagram "Холостячка"

Скрін, Instagram "Холостячка"
Скрін, Instagram "Холостячка"

«Злата вчинила некрасиво до Діми. Якби тримала дистанцію, поки не визначилася, це було б шанобливо по відношенню до чоловіків. А вона вимагала проявів та вираження любові, не боятися відкриватися їй говорити про свої почуття. Грубе порушення меж. Це не нормально та жорстоко! Просто плювок у душу та знущання!», «Ото зрозуміти не можу. Якщо ви вже робите шоу, то чому не подарувати людям нормальний фінал. Люди і так г*вна повно в житті. Можна ж було зробити нормальну кінцівку, а не додавати людям ще більше розчарування», - не стримують гніву глядачі.

Нагадаємо, переможець "Холостячки" Андрій Задворний не повірив Златі Огнєвіч: "Жах, а не вибір".

Як повідомляв "Знай.ua", "Холостячка" Злата Огнєвіч вибрала у фіналі Андрія Задворного: Дмитро Шевченко залишився один

Знай.ua писав, Роман Свечкоренко розкрив таємницю творців "Холостячки": не підпускали до Злати Огнєвіч до фіналу і приховали розлучення