Арсен Мірзоян, український співак, композитор та чоловік співачки Антоніни Матвієнко і зять легендарної Ніни Матвієнко, показав, де проводить свій вільний час у Києві на пробіжці. Відповідне повідомлення він опублікував на власній сторінці в соціальній мережі Instagram.

«Чудовий ранок! Крос сам себе не пробіжить і традиційний сніданок в McDonald's #run #sun #арсенмірзоян», - написав Мірзоян, публікуючи знімки з київської набережної на Подолі.

Співак, який також є одним із найсильніших чоловіків України, полюбляє поснідати після пробіжки фастфудом, та обов’язково забігає до «Макдональдсу».

Судячи з даних на знімку, Мірзоян бігом подолав за ранок 10 кілометрів.

Популярні новини зараз
Номер буде заблоковано: абоненти Lifecell можуть втратити найдорожче Клієнти Monobank залишаються без грошей: доступ до рахунку закривають без попередження Всі дані передадуть до податкової: доведеться заплатити за кожен метр Українцям допоможуть вижити: виплатять по 3600 грн на кожного члена сім'ї
Показати ще

«Хороший Темп!!!», - схвально пише йому в коментарях телеведуча новин на каналі «1+1» Соломія Вітвицька.

«І сніданок сам себе не з'їсть», - додають фанати під опублікованими знімками.

Нагадаємо, донька Ніни Матвієнко Тоня розкрила правду про розлучення матері після 40 років подружнього життя: "Втомилися, хочуть самі пожити". Антоніна Матвієнко вперше висловилася про розлучення матері Ніни Матвієнко і про те, чому поки не може переїхати на нову квартиру.

Як повідомляв "Знай.ua", колишня дружина Арсена Мірзояна Анна в чорному купальнику показала космос, якого немає у Тоні Матвієнко

Знай.ua писав, Арсен Мірзоян і Тоня Матвієнко зізналися, як займаються цим потайки від дочки і тещі: "То на гастролях, то ще десь"