Відома українська співачка Світлана Лобода частенько радує шанувальників різноманітними відео і фотографіями на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram, де за її життям стежать понад 11,2 мільйонів чоловік.

Десь тиждень тому виконавиця радувала фанатів сонячним знімком, на якому постала в купальнику, демонструючи струнку фігуру і пружні форми, разом з мамою і малятками. Потім вона несподівано з'явилася серед снігу і новорічного настрою. А зараз в приміщенні, в шикарній сукні і з неймовірно величезним букетом червоних троянд.

Світлана Лобода, фото: Instagram
Світлана Лобода, фото: Instagram

"Підпиши ти❤️🔥", - пише Світлана Лобода в публікації.

Вибір припав на чорне плаття з довгими рукавами, глибоким вирізом на ніжці і з вільними плечима. Вбрання доповнює масивний камінь на грудях, який охоплює шию і ховається за волоссям. За один день знімок зібрав більше 100 тисяч лайків.

Популярні новини зараз
Українські пенсіонери отримають доплати за стаж: у кого зростуть виплати вже цього літа Більше не видурять гроші: як перевірити, що сайт, банківська картка чи мобільний номер є шахрайськими Платіжки за травень не порадують: постачальник газу підвищив тариф Українцям кардинально змінять правила оплати комуналки: до чого готуватись
Показати ще

Світлана Лобода, instagram.com/lobodaofficial
Світлана Лобода, instagram.com/lobodaofficial

"Амбассадор наших сердець🖤🙈", "Я - чиясь мрія😍😉", "Моя пані, я на колінах перед вами😍", "Можна просто без коментарів❤ Незрівнянна😍", "Вогонь! Світлана, ви чудові, ви прекрасні... наш трудоголік восхищ захоплюємося вами!", "Гонорар від успішної роботи набагато приємніше, коли прикрашений величезним букетом троянд❤️", - пишуть користувачі в коментарях.

Нагадаємо, Світлана Лобода розповіла всім, хто її "рідний" - українки відразу все зрозуміли: "Живе з сім'єю заради дочки"

Як повідомляв "Знай.ua", Світлана Лобода встала на коліна перед рідною бабусею, така ж красуня як внучка: "Присвятила життя родині"

Знай.ua писав, Світлана Лобода сховала причинне місце під коротким платтям і довгими ногами: "Тільки за гроші"