Відома українська співачка Настя Каменських, яка виступає під псевдонімом NK, частенько радує шанувальників всілякими фотографіями і відео на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram, де за її життям стежать понад 5,4 мільйонів чоловік.

Зараз виконавиця вирішила влаштувати конкурс, однією з умов якого є просте прослуховування музики, щоб виграти худі. Настя зазначила, що за реакцією фанатів, їм дуже подобається це вбрання її особистого виробництва, на честь виходу композиції "Sorry 2".

Настя Каменських, фото: Instagram
Настя Каменських, фото: Instagram

"Тому ми вирішили порадувати вас і розіграти кілька серед моїх улюблених слухачів!🔥 Вони і правда дуже круті, дуже затишні і теплі!", - пише Настя Каменських у публікаціях.

Для знімка вона вибрала не Потапа, а якогось молоденького хлопця, музиканта Василя Демчука, з татуюванням на всю шию. На обох знімках, він в чорному худі, стоїть і дивиться на артистку. А вона лише на другій фотографії глянула на нього і посміхнулася.

Настя Каменських, скріншот: Instagram
Настя Каменських, скріншот: Instagram

"Я дуже люблю цю пісню, але не можу знайти завдання, за посиланням відкривається просто перегляд кліпу😳", "Круті🔥", "Ой хочу🔥", - пишуть користувачі в коментарях.

Популярні новини зараз
Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

Нагадаємо, гарячі "булочки" Насті Каменських не стримали у Вєрці Сердючці Андрія Данилка на "Масці": "Хоче побачити голою"

Як повідомляв "Знай.ua", Потап зненацька застав Настю Каменських за дивним заняттям: "Спускаюся вниз, а там..."

Знай.ua писав, Настя Каменських весело розважилася без Потапа - поманила язичком і гарячими танцями: "Немає слів"