У мережі розмістили дуже цікавий пост, який стосується легендарної американської зірки Брітні Спірс. На честь того, що артистці виповнилося 40 років, її коханий влаштував їй унікальний сюрприз.

Відповідну публікацію оприлюднили на сторінці "peopletalk" в Instagram.

Через те, що у знаменитої і всіма улюбленої Брітні Спірс був день народження 2 грудня, їй приділили набагато більше уваги ніж зазвичай.

Брітні Спірс, фото: Instagram
Брітні Спірс, фото: Instagram

Стало відомо, що коханий Брітні зробив їй незвичайний подарунок і вона покинула територію США вперше за 13 років.

Популярні новини зараз
Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

"Напередодні Брітні Спірс відзначала ювілей - співачці виповнилося 40 років! З цієї нагоди її наречений Сем Асгарі влаштував своїй коханій сюрприз і відвіз її в іншу країну. Вперше за 13 років Брітні покинула США! Подробиці - за посиланням в описі #брітніспірс #семасгарі", - підписали публікацію в соціальній мережі.

Багатотисячні фанати, які дізналися про цю новину, не пройшли повз і залишили чимало відгуків під публікацією.

Скрін, Instagram Брітні Спірс
Скрін, Instagram Брітні Спірс

"Я дуже щаслива за неї, нарешті у неї нове життя почалося!", "Нехай кожен хто читає цей коментар буде щасливий на все життя, щоб біди і нещастя обходили вас, миру вам і добра, з повагою Лінда Хевард", "як же їй пощастило чтоу неї виявилися такі віддані фанати і таке сильне плече поруч", " назад до нього в Сирію?!)))?))", - написали свої думки юзери соцмережі.

Коментарі на пост зі сторінки "peopletalk" в Instagram
Коментарі на пост зі сторінки "peopletalk" в Instagram

Як раніше повідомляв портал "Znaj", у соціальній мережі показали образи молодої Брітні Спірс.

Нагадаємо, що Джастін Тімберлейк попросив вибачення в Брітні Спірс.