Леся Нікітюк - одна з найяскравіших зірок українського шоу-бізнесу. Зараз важко уявити медіа-світ без неї, хоча ще нещодавно вона жартувала перед Володимиром Зеленським і Євгеном Кошовим на "Розсміши коміка".

Також вона є незмінною ведучою шоу "Хто зверху" разом з Сергієм Притулою. Якраз таки на цій передачі Леся в дечому зізналася.

Вона вийшла в парі з коміком "Ліга Сміху" Володимиром Черняком на конкурс "Правда/брехня", де учасники говорять інформацію про себе, а супернику необхідно вгадати, чи правда це.

Нікітюк була в образі Мальвіни: блакитна сукня, пишне і кучеряве волосся, яке зробило ведучу невпізнанною.

Ірина Федишин та Леся Нікітюк, скріншот з відео
Ірина Федишин та Леся Нікітюк, скріншот з відео

Популярні новини зараз
Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте 3G в Україні більше не буде: до чого готують мобільні оператори Олена Зеленська здивувала українців своїми ногами, але пояснила, чому так сталося
Показати ще

Питання Лесі для Черняка було дуже простим "Чи правда, що зараз на мені перука?".

Сергій Притула після цього ледь не завалився під стіл від сміху.

Володимир вирішив відповідати поетично:
"Я просто знаю... Я згадую той останній раз, коли накручував на палець твоє волосся і говорив "Леся, пора розходитися"... Я пам'ятаю цю природність твого волосся, вологість твого волосся... І зараз я бачу перед собою трохи штучну халабудку у тебе на голові. Мені здається, що це правда - ти в перуці".

І відповідь Володимира Черняка виявилася правдивою. Однак, як красиво він описав зустріч з Лесею... Як закоханий чоловік, який запам'ятовує кожну дрібницю в своїй обраниці.

Нагадаємо, що Леся Нікітюк сходила в інтимний магазин і злякалася розміру живого "інструменту".

Раніше ми повідомляли, що Леся Нікітюк у стильному костюмі і окулярах показала, як треба одягатися на пляж.