Відома українська телеведуча і зірка "Світського життя" Катерина Осадча частенько радує шанувальників будь-якими фотографіями і відео на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram, де за її життям стежать понад 1,7 мільйона чоловік.

Якось зовсім недавно жінка ділилася фотографіями, будучи в пустелі біля столиці Об'єднаних Арабських Еміратів, Абу-Дабі. Вона заявляла, що їй дуже не вистачало заходу в пустелі, в колекції, адже жодна фотографія не зможе передати відчуття, які відчуваєш в пустелі і відчуваючи її велич.

Анастасія Приходько та Катерина Осадча, фото: Instagram
Анастасія Приходько та Катерина Осадча, фото: Instagram

Потім Катерина анонсувала випуск подорожей по пустелі разом з Юлією Саніною. А зараз вона показала те, що її чекає абсолютно кожен день.

"Щоденні перевтілення️️", - пише Осадча в публікації.

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити
Показати ще

Спочатку вона постала в білому халатику, з мокрим волоссям і з посмішкою на обличчі. А потім, закривши камеру рукою, опинилася в чорній сукні, з ідеальним головним убором і з прикрасами.

Катя Осадча,instagram.com/kosadcha
Катя Осадча,instagram.com/kosadcha

"Катюша, ви дуже красива. І головна краса в натуральності❤️ ви мене надихаєте😍", "Ви як завжди красуня", "Красуня, справжня❤️", - пишуть користувачі в коментарях.

Нагадаємо, Ектор-Хіменес Браво чесно заговорив з Катею Осадчою про свою орієнтацію: "На моєму ліжку"

Як повідомляв "Знай.ua", Катя Осадча засумувала через маленького сина від Юрія Горбунова: "Так швидко росте"

Знай.ua писав, Юлія Саніна з The Hardkiss з Катериною Осадчою посеред пустелі влаштували батл капелюшків: "Багато не буває"