Григорій Решетник показав свого сина Сашу. Відповідне відео з'явилося на його офіційній сторінці в соціальній мережі.

Популярний телеведучий проектів каналу СТБ "Холостячка" і "Холостяк" Григорій Решетник є популярною персоною, до якого можуть прислухатися українці. Чоловік активно веде свою Instagram-сторінці, яка має п'ятсот дві тисячі передплатників.

Григорій Решетник, фото з Instagram
Григорій Решетник, фото з Instagram

Як відомо Григорій Решетник є багатодітним батьком. У чоловіка три сини: восьмирічний Іван, чотирирічний Дмитро, а також син Саша, якому майже рік.

Популярні новини зараз
Номер буде заблоковано: абоненти Lifecell можуть втратити найдорожче Пенсіонерам від 60 років та сім'ям готують нову допомогу: виплатять по 10 800 грн одним платежем Вистачить на хліб, поповнення рахунку та упаковку насіння: кому з 1 квітня додадуть до пенсії 500 грн Якщо не встигли здати в банк – радійте: монети номіналом 5 копійок можна дорого продати
Показати ще

6 грудня він опублікував фотографію, на якому показав як молодший син почав ходити.

"А у нас свято🥳 Сашуня почав ходити️ тепер він зовсім дорослий і самостійний️️", - повідомляє Решетник.

На відео можна побачити сина, який робить перший кроки.

"Ти молодець. Ти ходиш. Слюні течуть, а ти ходиш", - повідомляє вона.

Нагадаємо, фіналіст шоу "Холостячка" Олексій Тригубенко забув Ксенію Мішину заради нового малятка: "Коли вона приїхала...". Олексій Тригубенко полюбився багатьом українцям і вони були страшенно розчаровані тим, що зірка серіалу "кріпосна" вибрала Олександра Еллерта (з яким вже встигла розлучитися).

Як повідомляв "Знай.ua", хто переміг на шоу" Холостячка " із Златою Огневич? Роман Свечкорнеко розповів про головну помилку

Знай.ua писав, Григорій Решетник "відправив" Злату Огневич в Африку зробити вибір на "Холостячці": "Пристрасть"