Українська співачка, дружина виконавця Володимира Дантеса і екс-солістка групи "Время и Стекло" Надя Дорофєєва поділилася новим знімком з відпочинку. Відповідний пост вона опублікувала на своїй сторінці в соцмережі Instagram, відкриваючи завісу над моментами творчого та особистого життя.

"Де б ви мріяли опинитися цієї зими? З вас коммент - з мене лайк", - підписала співачка знімки, на яких позує десь в теплих країнах посеред античних руїн. Де конкретно відпочиває зірка, незрозуміло.

Для прогулянки Дорофєєва вибрала просту чорну футболку, бежеву шапку і білі джинси-кльош з потертостями і дірами на коліні. Образ доповнили сонцезахисні окуляри в квадратній оправі і грубі черевики на товстій підошві.

Популярні новини зараз
Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

"Де б не хотів - все одно опиняюся в ах*е», «У твоїй команді на голос країни», «У бабусі в гостях і за її святковим столом», «на Мальдівах», «на твоєму концерті», «Оййй, з одного боку - хочу в теплу країну, але з другого боку - хочу відчути атмосферу нового року» - зізнаються шанувальники.

«А куди ви з Вовою сьогодні летите? Вже дуже цікаво знати", - цікавляться в коментарях.

"Блін, який лук", - захоплюються її читачі.

Нагадаємо, Володимир Дантес зважився на експеримент без Наді Дорофєєвої, все як в перший раз: "це стане початком..."

Раніше повідомляли, що члени королівської сім'ї стануть героями мультфільму. У ньому постануть намальовані королева Єлизавета II, принци Філіп, Чарльз, Вільям і Гаррі, Кейт Міддлтон, Меган Маркл

Також, всюдисущий фільм "Мисливці за привидами" спіймали за дивним заняттям. Йдеться про Білла Мюррея, який незважаючи на популярність, є "хлопцем з народу".