Головний холостяк країни Алекс Топольський вирішив розповісти, за якими правилами життя він звик жити. Міркував на цю тему він під час пляжного відпочинку.

Новий пост був опублікований на його сторінці в соціальній мережі Instagram, активним користувачем якої він є. Регулярно чоловік радує шанувальників новими кадрами, які, ймовірно, найчастіше архівні, так як зараз йдуть зйомки нового сезону проекту.

На даному знімку чоловік лежить в брюках бежевого кольору і синьому поло. Він в цей момент знаходиться на пляжі, і відпочиває на лежаку.

"Перше правило життя, якому я ніколи не змінюю, ні за яких обставин. Я завжди і скрізь беру з собою власноруч виготовлені коктейльні парасольки. І, так, я засмагаю в одязі, так тепліше. #ресторанУТолика"- йдеться в повідомленні під постом.

Популярні новини зараз
"Третя" платіжка за газ: що потрібно терміново зробити споживачам Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

У коментарях користувачі почали писати, що вони про це думають:

"️️ну так, прям вже 😂 видно який ти не засмаглий";

"І засмага краще лягає😹 👌";

"😍😍🔥";

"Можна зробити замовлення на парасольки?! 😂";

"😂😂😂";

"🔥🔥🔥".

Скріншот коментарів, фото: Instagram
Скріншот коментарів, фото: Instagram

Скріншот коментарів, фото: Instagram
Скріншот коментарів, фото: Instagram

Прем'єра нового сезону найімовірніше відбудеться вже традиційно на початку березня. Саме тоді чоловік почне вибирати жінку, з якою проведе все своє життя, а що з цього вийде - дізнаємося зовсім скоро.

Нагадаємо, що "Холостяк" Алекс Топольський показав самотнього "мужчинчика" у своїх трусах

Раніше повідомлялося, що Алексу Топольському знайшли заміну на шоу "Холостяк", замішаний Гриша Решетник

Також, Макс Чмерковський шкодує через участь в"Холостяку".