Мама Насті Каменських Лідія розповіла, чому її донька так різко набрала зайву вагу. Що стало причиною ненормованого графіка і неправильного харчування.

Про це вона розповіла в програмі "Викриття. Післямова".

Близько шести років тому дівчина почала боротися зі своєю зайвою вагою, і зараз є головним секс-символом українського шоу-бізнесу. Мама зірки Лідія Каменських згадала минуле, і розповіла, чому так сталося.

Лідія Каменських, фото: скріншот з відео
Лідія Каменських, фото: скріншот з відео

"Весь час на цих гастролях, замість того щоб поїсти – схопила фастфуд, нервові моменти були. Так і накопичилося, був трохи перебір " - почала жінка. Сталося це на піку популярності дуету "Потап і Настя". Неправильне харчування і проблеми зі сном відобразилися на її формах.

Популярні новини зараз
Побутовим споживачам пригрозили відключенням електроенергії: хто у "чорному списку" Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин
Показати ще

Лідія Каменських, фото: скріншот з відео
Лідія Каменських, фото: скріншот з відео

Також, Лідія зазначила, що співачка сильно переживала з приводу свого зовнішнього вигляду, проте боротьбу із зайвою вагою постійне відкладала. Мама співачки прекрасно пам'ятає день, коли дочка зрозуміла, що так більше тривати не може.

Вона відразу ж зайнялася спортом, збалансувала режим харчування, і це призвело до того, що сьогодні вона є одним їх головних секс-символів українського шоу-бізнесу.

Тренування і здорова їжа невід'ємна частина її життя донині, вона продовжує підтримувати свою фігуру за допомогою тренера, і навіть свого чоловіка Потапа до цього приєднала. Вони досить часто разом тренуються і щоранку влаштовують пробіжки.

"Мені приємно, що її бажають мільйони чоловіків. Дочка у мене красива, зіркова", - зізналася Лідія Каменських.

Нагадаємо, що Настя Каменських показала, хто легко складе конкуренцію Потапу

Раніше повідомлялося, що Насті Каменських мало? Потап вирішив повернутися до своєї колишньої "любові"

Також, Потап зненацька застав Настю Каменських за дивним заняттям