Відомий український співак, постійний гість численних телевізійних і мережевих розважальних шоу Павло Зібров, схоже, не втрачає часу даремно. Перед новорічними корпоративами та концертами артист вирішив ще трохи заробити, прорекламувавши один з українських банків.

Однак користувачам мережі відео більше "зайшло" не як реклама, а новий кумедний ролик.

Про це стало відомо завдяки новій публікації на сторінці Павла Зіброва в мережі Instagram.

Павло Зібров, скріншот: Instagram
Павло Зібров, скріншот: Instagram

У свіжому відео можна побачити, що Павло Зібров зіграв у сценці зі своєю дружиною, яка просто панікує через те, що у неї немає пластикової картки, а "рятівник" чоловік (Павло) показав, що зараз все можна зробити однією рукою в своєму смартфоні. Найголовніше - нікуди виходити з дому не потрібно.

Популярні новини зараз
Виїзд з України зміниться 18 березня: які нововведення чекають на всіх вже в понеділок Не виїде закордон ніхто: у Міграційній службі закликали українців до перевірок Кого не мобілізують до армії: перелік професій Зібрав долари на "чорний день" - отримай штраф: в Україні змінилися правила зберігання валюти
Показати ще

"Ви можете користуватися такою карткою, додати її в Apple Pay або Google Pay, а також зняти з неї готівку в гривні в банкоматі за QR-кодом. Зручно, швидко і безпечно! Бережіть своє здоров'я, час і кошти!", - поділився Павло Зібров.

Раніше повідомляли, Михайло Поплавський посмикався з молоденькими "бджілками" перед важким понеділком: "Заряджаюся".

Як повідомляв Знай.uа, вусатий творець "Хрещатика" змусив попітніти Дзідзьо і Олю Полякову в шоу "Маска" - "Зібров – порося!".

Знай.uа писав, Олександр Пономарьов з компанією юних красунь обскакав самого Поплавського: "Ось це клумба, ревную...".