У мережі розмістив дуже цікавий пост за участю Сари Джесіки Паркер. У публікації повідомили про те, що Кріс Нот вирішив підтримати її в конфлікті з Кім Кетролл.

Відповідну публікацію розмістили на сторінці «peopletalk» в Instagram.

"Вже давно відомо, що Кім Кетролл і Сара Джессіка Паркер подруги тільки на екрані. У житті між зірками немов пробігла кішка. А ще їх конфлікт - це одна з причин, по якій Кім не повернулася в продовження "Секс і місто". Напередодні Кріс Нот (він же Містер БІГ) вперше прокоментував сварку колег по серіалу і, здається, навіть став "на бік" однієї з актрис. Подробиці - за посиланням в описі! #сексвбольшомгороді", - підписали публікацію в соціальній мережі.

Потрібно повідомити про те, що знайшлася одна жінка, яка вирішила пролито світло на ситуацію, що склалася і написала про те, що відбувалося ще в 2017 році.

Популярні новини зараз
Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Холод та дощі терпіти недовго: прогноз погоди на тиждень Українцям виплатять по 10 800 гривень на особу: хто отримає нову допомогу
Показати ще

Сара Джессіка Паркер, фото: Instagram
Сара Джессіка Паркер, фото: Instagram

"Повернемося до передісторії: в 2017 році Кім розповіла, що у неї не було друзів на знімальному майданчику серіалу через їх токсичності, а через деякий час у актриси помер рідний шлюб, з яким вона була дуже близька. Тоді підтримати колегу вирішила Сара Джессіка Паркер, проте Кім звинуватила її лицемірства і заявила, що вони не подруги. Через кілька років Кріс Нот вперше прокоментував їх конфлікт. В інтерв'ю The Guardian він заявив, що не підтримує Кім. "Я не знаю, що вона відчуває. Я дуже близький з Саррою і характеристика Кім їй не підходить", — поділився він. За його словами, у них з Кетролл були хороші відносини на майданчику, але те, що сталося — "це її вибір". "Я б хотів, щоб це закінчилося, тому що все це сумно і незручно", — додав він. "Я не дозволю комусь говорити погано про Сару і робити її мішенню. Я завжди буду захищати її. І це все, що я скажу вам", — закінчив він", - написала фанатка під постом відомих акторів.

Коментарі на пост зі сторінки "peopletalk" в Instagram
Коментарі на пост зі сторінки "peopletalk" в Instagram

Як раніше повідомляв портал "Znaj", у мережі розповіли, коли буде продовження серіалу «Секс у Великому Місті».