Популярна американська актриса і продюсер Сара Джессіка Паркер частенько радує шанувальників всілякими фотографіями і відео на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram, де за її життям стежать понад 7,4 мільйонів чоловік.

Жінка відома роллю Керрі Бредшоу з телесеріалу "Секс у великому місті", який отримав продовження через довгі роки затишшя. Офіційний тизер нового сезону був опублікований HBO Max, прем'єра відбудеться 9 грудня 2021 року.

Сара Джессіка Паркер, фото: Instagram
Сара Джессіка Паркер, фото: Instagram

Ім'я Сари Джесіки Паркер не зникає з новин. Тим більше, що зараз вона з'явилася на обкладинці американського модного журналу Vogue.

"Сара Джессіка Паркер повертається", - йдеться на обкладинці.

Популярні новини зараз
Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Головне за 24 квітня: бунт українців у Польщі, трагедія Каті Репяхової, важливий день та різке підвищення цін Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну
Показати ще

56-річна красуня постала в сукні Dolce&Gabbana з колекції Alta Moda.

За її словами, майбутній американський телесеріал під назвою "I просто так...", що є продовженням "Сексу у великому місті", розкриє безліч актуальних тем для молодих дівчат.

Сара Джессіка Паркер, фото: Instagram
Сара Джессіка Паркер, фото: Instagram

Продовження буде цікавим і торкнеться проблеми любові, зрад, дружби, соціальних ставлення і багато іншого.

"Мені подобається, що ми не намагаємося омолодити шоу і змінити його емоційної складової. Ми не додали в сюжет проекту 21-річну племінницю, наприклад. Я думаю, що революційно робити шоу про жінок середнього віку з їхніми обличчями та тілами, які вже зазнали природного старіння", - каже вона.

Нагадаємо, постаріла і з сивиною: Сару Джесіку Паркер з подругами показали в тизері "Секс і місто"

Як повідомляв "Знай.ua", Брітні Спірс поклала око на бутони Сари Джесіки Паркер: "Все буває вперше..."

Знай.ua писав, помер зірка "Секс у Великому Місті" Віллі Гарсон: рак не залишив шансів, осиротілий син у жалобі