У соціальній мережі оприлюднили шикарні знімки з австралійською та американською актрисою кіно і телебачення, співачкою, продюсером і послом доброї волі ЮНІСЕФ Ніколь Кідман. Зірку можна побачити у всій своїй красі в розкішній білій сукні перед камерами папараці.

Відповідну публікацію розмістили на сторінці «peopletalk» в Instagram.

Скрін, Instagram Кідман
Скрін, Instagram Кідман

Ніколь Кідман - справжня легенда. Вона заслужила неймовірну славу і володіє іменною зіркою на Голлівудській «Алеї Слави».

"Прекрасна Ніколь Кідман в кутюрній сукні Armani на прем'єрі драми "бути Рікардо"", - підписаний знімок за участю

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

Численні фанати Ніколь Кідман прийшли в захват побачивши своєї улюблениці. Особливу увагу привернуло декольте і білосніжна шкіра зірки.

Ніколь Кідман, фото Getty Images
Ніколь Кідман, фото Getty Images

"Яка приголомшлива шкіра на зоні декольте, очі виражають ніжність весняної квітки і мудрості. Тільки єдине, особисто моя думка, їй зовсім не йдуть уколи краси, вони роблять її ніжну зовнішність, в даному випадку особа, грубуватим", "вона вампір як Наомі !Не старіють красуні , ікони стилю, супер", "Просто", "Яка ж красива", - пишуть Коментарі фанати відомої актриси.

Коментарі на пост зі сторінки "peopletalk" в Instagram
Коментарі на пост зі сторінки "peopletalk" в Instagram

Як раніше повідомляв портал "Znaj", у соціальній мережі показали, як сьогодні виглядають голлівудські зірки.

Нагадаємо, що Ніколь Кідман заворожила чоловічу аудиторію своєю ніжністю.

Також портал "Znaj" писав, Ніколь Кідман показала, як вона виглядала в 30 років.