Ксенія Мішина підняла питання про глобалізацію. Відповідний пост з'явився на її офіційній сторінці в соціальній мережі.

Ксенія Мішина-відома українська актриса, яка стала героїнею популярного реаліті-шоу "Холостячка" свого часу. Це плюс участь у кількох популярних проектів зробило її популярною українкою.

Знаменитість регулярно радує шанувальників всілякими публікаціями в соціальній мережі, зокрема на її соціальну сторінку в Instagram підписано 809 тисяч чоловік.

7 грудня Ксенія Мішина опублікувала кілька фотографій. Свій пост вона супроводила міркуваннями про сучасний світ. За словами української актриси, швидкості в нашому світі помітно збільшуються.

Популярні новини зараз
Виїзд з України зміниться 18 березня: які нововведення чекають на всіх вже в понеділок Всі дані передадуть до податкової: доведеться заплатити за кожен метр Українцям допоможуть вижити: виплатять по 3600 грн на кожного члена сім'ї Нові правила передачі показників та оплати послуг: газовики попередили про зміни
Показати ще

"Ці швидкості, на яких ми живемо 🏄 🏻 іноді здається ось-ось і можна злетіти з котушок від кількості вхідної інформації. Але збільшуються швидкості і одночасно збільшуються можливості. Ми теж прогресуємо, знаходимо нові навички, підлаштовуємо під себе ті інструменти, що дає нам глобалізація.Ми настільки звикли, що в будь - якій точці земної кулі у нас є нам смартфон, електронна кредитка, інтернет, фотоапарат і книга в одному флаконі, ой смартфоні🤪", - повідомила вона.

Нагадаємо, Ксенія Мішина налякала "п'яним" голосом після розриву з Еллертом: розучилася жувати

Як повідомляв "Знай.ua", Ксенія Мішина зізналася, що відчувала під час танцю з Женею Котом: "Нудить"

Знай.ua писав, Женя Кіт відповів, Чому відмовився від крісла судді в "Танці з зірками": "Людина, яка знає собі ціну".