Відомий співак Іван Дорн в інтерв'ю Дмитру Гордону заявив, що де б він не виступав, завжди позиціює себе, як український артист. До того ж свої гастролі в Росії назвав щепленням від агресії.
Іван Дорн зізнався, що закордоном він завжди виходить на сцену, як представник української культури. До того ж зазначив, що ніколи не відчував негативу з боку колег ні там, ні тут.

Іван Дорн, фото: скріншот з відео
Іван Дорн, фото: скріншот з відео

"За кордоном, я виходжу, як представник української культури. Я як український артист, який насичений ДНК, етнікою місцевою, фольклором і всіма різними... мелодикою, гармонію, народною творчістю. Все це трансформується в мою музику. Живучи тут, я не можу повз це пройти. І коли я виїжджаю виступати закордон, я виступаю, як український артист і поширюю українську культуру", - розповів Іван Дорн.

Варто зазначити, що в частині в інтерв'ю Дмитру Гордону Іван Дорн говорив українською мовою. До того ж він заявив, що вважає свої гастролі в Росії "щепленням від агресії"

Іван Дорн, скріншот: YouTube
Іван Дорн, скріншот: YouTube

"Я не вважаю, що мої виступи в Росії викликають там агресію до нашої країни. Навпаки, я вважаю це щепленням від агресії. Важливо, щоб голос України там звучав", - зазначив Дорн.

Популярні новини зараз
Номер буде заблоковано: абоненти Lifecell можуть втратити найдорожче Помер Король Британії Чарльз ІІІ (оновлено) Молитися на індексацію не доведеться: українцям підказали, як збільшити пенсію Підвищення пенсій з 25 березня: у кого і на скільки в Україні збільшаться виплати
Показати ще

Нагадаємо, "Тебе нема": Іван Дорн різко перейшов на українську і заговорив словами Святослава Вакарчука з "Океан Ельзи"