Донька народної артистки України Ніни Матвієнко Антоніна обожнює радувати віддану армію шанувальників свіжими і яскравими публікаціями у соціальній мережі Instagram, де за нею стежить майже 100 тисяч осіб.

Ніна Матвієнко дала відверте інтерв'ю журналістам популярного шоу "Зірковий шлях" і прокоментувала переїзд доньки Тоні і її чоловіка Арсена Мірзяона зі свого будинку, який вони планують здійснити найближчим часом.

Скріншот з Instagram, "Зірковий шлях"
Скріншот з Instagram, "Зірковий шлях"

Як заявила артистка, вона буде тільки рада, якщо сімейна пара разом з дитиною покинуть її житлову площу. Їй шкода, що їм доводиться тулитися в одній кімнаті, та й місця в будинку не всім вистачає. Ніна Матвієнко з легким серцем відпустить сім'ю з батьківського гніздечка.

"Я так цього чекаю. З великим задоволенням, ще й так випихну", - жартівливо заявила артистка.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам від 60 років та сім'ям готують нову допомогу: виплатять по 10 800 грн одним платежем Молитися на індексацію не доведеться: українцям підказали, як збільшити пенсію Вистачить на хліб, поповнення рахунку та упаковку насіння: кому з 1 квітня додадуть до пенсії 500 грн Клієнти Monobank залишаються без грошей: доступ до рахунку закривають без попередження
Показати ще

Тоня і Ніна Матвієнко, instagram.com/tonya_matvienko
Тоня і Ніна Матвієнко, instagram.com/tonya_matvienko

Сама ж Тоня Матвієнко розповіла, коли можна буде святкувати це довгоочікуване новосілля.

"Я теж хочу задати вам це питання - коли я дочекаюся свого новосілля? Ну, там така ситуація... це новобудова, вона ще будується. Там документально вони ще нам не віддали офіційно, це дуже затяжний процес виявився. Обіцяли одне, потім інше. Сподіваємося, щоб взагалі це сталося", - пояснила співачка.

Нагадаємо, Тоня Матвієнко загнала Арсена Мірзояна додому одним знімком: втік, як ошпарений

Як повідомляв Знай.uа, Арсен Мірзоян показав, як снідає без Тоні Матвієнко: "Сам себе не з'їсть"

Також портал Знай.uа писав, що донька Ніни Матвієнко Тоня розкрила правду про розлучення матері після 40 років подружнього життя: "Втомилися, хочуть самі пожити"