Людмила Балан показала, як виконує свою пісню. Відповідний пост з'явився на її офіційній сторінці в соціальній мережі.

Мама молдавського виконавця Дана Балана, якому приписують роман з українською співачкою Тіною Кароль, Людмила Балан є активною послідовницею соцмережі Instagram, де у неї вже майже 33 тисячі передплатників. При цьому величезна частина її фан-аудиторії з України, так як постійно під її фотографіями можна побачити написи російською та українською мовою.

7 грудня Людмила Балан опублікувала відеозапис виступу з минулого часу. Жінка зазначила, що текст, музику написав її син Дан Балан.

Популярні новини зараз
За прострочені комунальні платіжки можуть забрати половину пенсії: як ще покарають боржників Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону Олена Зеленська здивувала українців своїми ногами, але пояснила, чому так сталося
Показати ще

Фоловери активно почали коментувати дане відео. Велика частина з них засипала компліментами пост Людмили Балан.

"дуже люблю цей виступ. Воно чарівне. Новорічна казка.❄️❄️❄️☃️☃️☃️"; "Людмила! Браво! Ви чарівна❤️❤️👏"; " Людмила! Браво! Ви чарівна❤️❤️👏"; " які у вас гарні пісні, я не розумію, але мені дуже подобається вас слухати, дивитися.Обожнюю вас, ну і звичайно Дана.🔥🔥🔥👏👏👏❤️❤️❤️", - повідомляють вони.