Злата Огневич, фото з Instagram
Злата Огневич, фото з Instagram

Злата Огнєвіч після фіналу "Холостячки" захотіла більшого і не посоромилася про це заявити

Після гучної прем'єри довгоочікуваного сезону "Холостячки" інтерес публіки до артистки в медіапросторі значно виріс. У зв'язку з набирає обертів популярністю, Злата почала активно розвивати сторінку в соцмережі і спілкуватися зі своїми шанувальниками.

Фото зі сторінки Ольги Сумської
Фото зі сторінки Ольги Сумської

Ольга Сумська показала, чим схожа на свою маму - справжні україночки

Популярні новини зараз
"Всі будуть начальниками": адвокат розповів, як в Україні змінили правила вручення повісток Холод та дощі терпіти недовго: прогноз погоди на тиждень Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку Українцям виплатять по 10 800 гривень на особу: хто отримає нову допомогу
Показати ще

Ольга Сумська показала свою маму і привітала шанувальників з днем хустки. Відповідний пост з'явився на її офіційній сторінці в соціальній мережі. Ольга опублікувала в інстагрм-старниці фотографію зі своєю мамою Ганною. На голові у матері і доньки була хустка.

Вакцинація, скріншот: Youtube
Вакцинація, скріншот: Youtube

У МОЗ заговорили про вакцинацію дітей від 5 років, Віктор Ляшко повідомив деталі

В Україні можуть дозволити вакцинацію проти COVID - 19 для дітей від 5 років. Глава МОЗ Віктор Ляшко повідомив, що станом на 7 грудня в Україні вже вакцинували понад 40 тисяч дітей старше 12 років. До того ж він додав що незабаром можуть дозволити прищеплювати і більш молодших.

ДТП у Чернігівській області. Фото: Нацполиция.
ДТП у Чернігівській області. Фото: Нацполиция.
ДТП у Чернігівській області. Фото: Нацполиция.

ДТП в Чернігівській області з 13 загиблими: глава МВС назвав причину

Глава МВС Денис Монастирський назвав причини ДТП в Чернігівській області. 7 грудня на Чернігів-Грем'яч вантажівка зіткнулася на мікроавтобусі "Чернігів-Сосниця". Спочатку в ДСНС заявили про десять загиблих і сім постраждалих. Потім з'явилася інформація про одинадцяти загиблих і восьми травмованих. Згодом кількість загиблих збільшилася до тринадцяти, а постраждало шестеро людей.

Продуктовий магазин, фото: Знай.ua
Продуктовий магазин, фото: Знай.ua

"Підпільна" ковбаса, алергенні торти і масло-підробка - експерти з'ясували, чим годують українців

Сьогодні на полицях магазинів легко можна потрапити "на гачок" шахраїв і замість вершкового масла купити продукт, гірше маргарину, а дорогий цінник на ковбасі не гарантує наявність в ній м'яса. Тому, вибираючи продукти до новорічного столу, не варто забувати про головні правила безпеки.