Учасник проекту "Холостячка", а також за сумісництвом психолог Роман Свечкоренко розповів, що дав йому проект крім великої популярності.

Новий пост був розміщений на його сторінці в соціальній мережі Instagram, активним користувачем якої він є. Регулярно чоловік дає різні поради по відносинам, ділиться красивими фото, а також останнім часом відкриває закулісся шоу "Холостячка". Незважаючи на те, що Злата його не вибрала, він знайшов своїх людей там.

"Вдячний проекту, що зустрів таких крутих людей у своєму житті. Можливо багатьом глядачам хотілося б, щоб учасники між собою влаштовували конфлікти, бійки і щось подібне. Навіть погоджуся, що за таким було б цікавіше дивитися" - пише чоловік, і одночасно подякував телеканалу, який підібрав крутих чоловіків, які завжди прийдуть на допомогу, і не будуть діяти заради своєї вигоди.

Також, він відзначив усіх хлопців, які дійшли до цієї церемонії, адже кожен з них був гідний поборотися за серце Злати Огнєвіч. Сам Роман Свечкоренко додав:"ніколи б не подумав, що в 30 років буду жити, з 16 мужиками в одному будинку😅".

Популярні новини зараз
Номер буде заблоковано: абоненти Lifecell можуть втратити найдорожче Пенсіонерам від 60 років та сім'ям готують нову допомогу: виплатять по 10 800 грн одним платежем Вистачить на хліб, поповнення рахунку та упаковку насіння: кому з 1 квітня додадуть до пенсії 500 грн Вам знадобиться магніт: перевірте монети в гаманці – деякі можуть принести 35 000 гривень
Показати ще

"На третьому фото я кажу, що без @tarmaks цей пост лайкати не будуть, тому потрібно його повернути на четвертій фотці, ну а @dmitrij_sheff і @zadvornyi_andrii погоджуючись оцінили жарт.. Всім гарного дня і чекаємо п'ятницю🙃" - підсумував чоловік під публікацією.

У коментарях користувачі почали писати, що вони про це думають:

"Так, жарт смішний, підтверджую";

"Вкотре переконуюся, що подібні проекти це шоу за сценарієм☺️";

"Згодна🔥 🔥 🔥пацани кращі 👏 👏 👏 👏 особливо в цьому сезоні😍";

"Проект проектом, а круто, що люди знайомляться, потім дружать і спілкуються))) може просто в реальному житті не зустрілися б ніколи, а тут така можливість нових знайомств👍 👍 👍";

"Чоловіки просто диво! Розумні, успішні, спортивні!! Це так радує, що вселяє віру в щасливе особисте життя. І класно, що зберегли дружбу!".

Скріншот коментарів, фото: Instagram
Скріншот коментарів, фото: Instagram

Скріншот коментарів, фото: Instagram
Скріншот коментарів, фото: Instagram

Нагадаємо, що Григорій Решетник звів Злату Огнєвіч і відкинутого нею Діму Шевченку

Раніше повідомлялося, що Злата Огнєвіч після фіналу "Холостячки" захотіла більшого і не посоромилася про це заявити

Також, Злата Огнєвіч заговорила про шалені бажання після фіналу "Холостячки"