51-річна Джина Стюарт, мама чотирьох дітей, відома своєю юною зовнішністю і вважає, що якщо оголювати інтимні місця на сонці на кілька хвилин в день, ви будете молоді і підвищите лібідо.

Відповідну публікацію розмістили на порталі «Daily Star»

Жінка, яку раніше називали "найгарячішою бабусею в світі", порекомендувала людям "засмагати геніталіями" в якості стимулятора сексу і боротьби зі старінням.

51-річна Джина Стюарт з Австралії часто хвалить за її молодий вигляд, і тому має сенс, що тисячі користувачів Instagram підписуються на неї за порадами щодо здоров'я та життєздатності.

Джина Стюарт
Джина Стюарт

Популярні новини зараз
Деяким пенсіонерам виплатять гроші за старі "недоліки" В Україні змінюють правила виплат для ВПО: потрібно принести один документ Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати Є чим пишатися: який вигляд має перший український позашляховик, який плутають з іномаркою
Показати ще

Але остання пропозиція бабусі багатьом здається трохи незвичайним, і людям було б дуже цікаво спробувати!

Джина рекомендувала виставляти інтимні області на сонячне світло кожен день, щоб "підвищити фертильність" і "функцію гормону молодості".

Бабуся, у якої четверо власних дітей, сказала: "Шість причин, за якими потрібно засмагати геніталіями. Всього кілька хвилин в день можуть принести більше користі для здоров'я. Через нетривалість перебування на сонці мало часу".

Джина Стюарт
Джина Стюарт

Далі вона перерахувала "переваги", які вона приписує цій практиці. Джина зазначила: "1. Сонячне світло покращує функцію статевих органів. 2. Підвищення фертильності і гормональної функції молодості. 3. Підвищення сексуальної енергії. 4. Виробництво вітаміну D. 5. УФ-промені мають бактерицидну дію. 6. Безперервне світло корисно для кожної клітини тіла".

Джина додала: "Особисто я намагаюся отримувати сонячне світло протягом тижня для більшого відчуття благополуччя і ніколи не дозволяю собі обпектися".

Джина Стюарт
Джина Стюарт

Вона додала ряд інфографіки з більш детальною інформацією про практику, яка має деякі зв'язки з даосизмом (стародавня китайська релігія, заснована на балансі із Всесвітом).

Нагадаємо, що Моніка Беллуччі показала соковиті форми.

Як раніше повідомляв портал "Znaj", у мережі показали нову зірка Плейбой з целюлітом.