У соціальній мережі розмістили дуже несподіваний і дивовижний пост, який присвячений новому креативному директору «Playboy». На фотографії можна побачити Карді Бі в розкішній сукні, яка показує жінку у всій своїй красі.

Відповідну публікацію розмістили на сторінці «peopletalk» в Instagram.

"Розкішна Карді Бі святкує свій новий статус - креативного директора Playboy як вам плаття? #кардібі #cardib", - підписали знімок нової знаменитості журналу для чоловіків.

Численна публіка, яка стежить за останніми новинами, не стала приховувати свого подиву. Люди не стали мовчати і почали тролити Карді Бі за її зовнішність.

Популярні новини зараз
"Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Карді Бі, фото: скріншот з відео
Карді Бі, фото: скріншот з відео

"А чому на стегнах такий потужний целюліт? Вона ж не Стара, в її віці і з грошима можна цього уникнути... Просто якось реально ганебно... Вона ж публічна особистість...", "Нога-небезпечна", "а у мене і целюліт є і все одно в Playboy не знімаюся. Карді класна плаття вогонь", "целюліт Привіт!", "Моїй бабусі 65 років і у неї такі ж ноги", "Карді б трохи кардіотренажера! Прикольно, що це називають розкішшю! Милий несмачний пухляк!", "Які ви всі токсичні", "як жити з такою красою вона нігті цікаво знімає, коли в душ йде?", - пишуть відгуки здивовані користувачі соціальної мережі.

Коментарі на пост зі сторінки "peopletalk" в Instagram
Коментарі на пост зі сторінки "peopletalk" в Instagram

Коментарі на пост зі сторінки "peopletalk" в Instagram
Коментарі на пост зі сторінки "peopletalk" в Instagram

Як раніше повідомляв портал "Znaj", модель Плейбой влаштували доросле шоу в торгом центрі.

Нагадаємо, що зірка Плейбой зробила химерну операцію на талії.

Також портал "Znaj" писав, Даша Астаф'єва показала відверту фотосесію на даху будинку.