Юрій Горбунов показав фотографію свого сина Івана. Відповідний пост з'явився на його офіційній сторінці в соціальній мережі.

Відомий український актор і телеведучий Юрій Горбунов є популярною особистістю в нашій країні.

На його офіційну Instagram-сторінку підписано близько одного мільйона осіб, з якими він ділиться різноманітними подіями в житті і творчості. Фолловери вкрай активно реагують на кожен його пост, під кожною фотографією тисячі коментарів.

8 грудня Юрій Горбунов опублікував спільну фотографію з Катериною Осадчою. За його словами, автором фотографії є чотирирічний син Іван Горбунов.

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків
Показати ще

"Той момент, коли син забирає у тебе телефон і кричить що він сам знає як треба фотографувати 😇. Останнім часом слова» я сам " – є головними в лексиконі дитини.! Фото by Іван Горбунов # фотографируютдети #семя #ясам", - повідомив він.

Варто нагадати, що Юрій Горбунов і Катя Осадча в лютому 2017 року оголосили, що вони офіційно одружені. 18 лютого 2017 року у подружжя народився син Іван. А вже влітку цього року у пари народився другий спільний син, якого пара назвала Данилом.