У неділю, 21 листопада 2021 року, на телеканалі "1+1" відбувся півфінал грандіозного шоу "Танці з зірками", в ході якого між собою залишилися змагатися три пари - олімпійська чемпіонка Ольга Харлан, а також актори Артур Логай і Костянтин Войтенко.

Продюсери телепередачі вирішили додати трохи інтриги, тому всі три пари вирушили у фінал. Відомо, що все ж лідерами, за оцінкою суддів, стали Артур Логай і Анна Кареліна.

Танці з зірками, фото: Instagram
Танці з зірками, фото: Instagram

А в понеділок, 22 числа, чого багато хто не знає, святкується День синів, з чим представники проекту і вирішили привітати українців. Вони виставили серію фотографій зірок шоу-бізнесу зі своїми малюками - Влад Яма, Макс Чмерковський, Юрій Горбунов, Катерина Кухар, Джамала, Фагот, Артур Логай і Стас Горуна з'явилися в публікації.

"Бажаємо кожній родині щастя і злагоди, нехай ваші діти ростуть здоровими і щасливими! Ваше улюблене сімейне шоу" Танці з зірками"❤️", - йдеться у підписі до фото.

Популярні новини зараз
Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Юрій Горбунов, фото: Instagram
Юрій Горбунов, фото: Instagram

"Чудові фото наповнені щастя❤️", "Чудові фотографії! Щастя українським родинам!", "Станіслава рада бачити, не вистачає його шпалери в ефірах🔥", - пишуть користувачі в коментарях.

Нагадаємо, півфінал "Танців з зірками" залишив шанс трьом парам, у заводний Ольги Харлан незвичайні конкуренти: "Пора додому, миритися з дружиною"

Як повідомляв "Знай.ua", Костянтин Войтенко і Роксоляна Маланчук зізналися, що втратили заради "Танців з зірками": "Звикаємо до ночі"

Знай.ua писав, ексхолостяк Макс Чмерковський замінив танці дещо жорсткішим: "Раджу всім спробувати"