Філіп Кіркоров показала, який подарунок зробив для своєї дочки. Відповідний пост з'явився на його офіційній сторінці в соціальній мережі.

Відомий російський співак, актор і композитор Філіп Кіркоров частенько радує своїх шанувальників новими публікаціями в соціальній мережі Instagram, де за його життям стежать понад 4,9 мільйона фоловерів. Іноді він з ними спілкується у форматі сторіз.

8 грудня Філіп Кіркоров опублікував фотографію своєї дочки Алли з малеьнкімі цуценятами. Він повідомив, що його десятирічна дівчинка отримала в подарунок двох далматинців.

"Урожайний грудень в родині Кіркорових! Так! У нас поповнення в родині! 2 неймовірної краси далматина! 2! 😳 спасибі @timatiofficial @simona280 і Аліси і @1tv @modniy.tvЯ знаю, що це було завдання особливої складності! Адже взимку-цуценята цієї породи велика рідкість..",- повідомив він.

Популярні новини зараз
Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити
Показати ще

Багато шанувальників залишили різноманітні коментарі під фотографією.

"нехай малюки ростуть на радість всім членам вашої дружної сім'ї!🙌 ❤ ️ 🐾 "; "Нехай ростуть на радість всій дружній родині🙏 🥰"; "дитина щаслива собачці і посміхається!!!😍. А ось на фото з гостями абсолютно безрадісне обличчя. Філіп зверніть на це увагу!",- повідомляють вони.

Нагадавши, Філіп Кіркоров зізнався, що любив Стоцьку, щоб помститися Пугачовій: "Дико нагадує Аллу". Філіп Кіркоров відверто розповів про роман з Анастасією Стоцькою і пов'язав його з Аллою Пугачовою.

Як повідомляв " Знай.ІА", Філіп Кіркоров подарував дочці цілий випуск "Модного вироку": "Через 8-10 років на "Давай одружимося"

Знай.ІА писав, Філіп Кіркоров зізнався, що після розлучення з Пугачовою ледь не звів рахунки з життям: "Сиджу і думаю: Господи, дай сигнал".