Анна Заворотнюк поїхала на Мальдіви, чим привернула увагу шанувальників. Відповідний пост з'явився на її офіційній сторінці в соціальній мережі.

Російська актриса, фотомодель, а також телеведуча і дочка заслуженої артистки Анастасії Заворотнюк привернула особливу увагу після новин про хворобу своєї матері. Безліч шанувальників намагаються дізнатися хоч якісь новини про стан здоров'я своєї улюбленої артистки від її близьких родичів.

На офіційну Instagram-сторінку Анни Заворотнюк підписано 204 тисячі осіб. Ділиться з ними вона не тільки інформацією про матір, а й подробиці особистого життя.

8 грудня дівчина показала фотографію з Мальдів, куди поїхала з друзями. Анна Заворотнюк разом зі своєю подругою постали на тлі апартаментів готелю.

Популярні новини зараз
Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

"Як же важливий у цьому житті відпочинок з друзями🥥", - повідомила вона.

Фолловери активно почали коментувати даний пост. Деякими стало цікаво дізнатися, з ким знаменитостьь знаходиться у відносинах.

"А покажіть нам того, хто вас всюди і скрізь фотографує"; " Ну яка ж ви Сонячна🌞 💌"; " красуні ! Гарного відпочинку😍 🔥", - повідомляють вони.

Нагадавши, Філіп Кіркоров зізнався, що любив Стоцьку, щоб помститися Пугачовій: "Дико нагадує Аллу". Філіп Кіркоров відверто розповів про роман з Анастасією Стоцькою і пов'язав його з Аллою Пугачовою.

Як повідомляв " Знай.ІА", Філіп Кіркоров подарував дочці цілий випуск "Модного вироку": "Через 8-10 років на "Давай одружимося"

Знай.ІА писав, Філіп Кіркоров зізнався, що після розлучення з Пугачовою ледь не звів рахунки з життям: "Сиджу і думаю: Господи, дай сигнал".

[embed]https://youtu.be/cXWDVZlrhUI[/embed