Динамо проти Бенфіки. Фото: Футбол
Динамо проти Бенфіки. Фото: Футбол
Динамо проти Бенфіки. Фото: Футбол

"Динамо" без шансів програло лісабонській "Бенфіці" з рахунком 2:0: перший гол забив українець Роман Яремчук

Український клуб "Динамо" без шансів програв "Бенфіці". За португальський колектив перший гол забив колишній гравець "біло-синіх" Роман Яремчук. 8 грудня, столичне "Динамо" в Лісабоні на "Ештадіу да Луж", в рамках шостого туру групи Е Ліги чемпіонів зіграло з Бенфікою.

Ані Лорак, фото з Instagram
Ані Лорак, фото з Instagram

Ані Лорак показала, як качає свої булочки до Нового року, але їй не повірили

Популярні новини зараз
Астролог побачив у травні "лихо" для України Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно
Показати ще

Ані Лорак зізналася, що саме в спортивному залі готується до Нового року, щоб на святі виглядати розкішно. Однак не всі позитивно сприйняли посилене заняття спортом Ані Лорак перед Новим роком, дехто зазначив, що вона ходить в спортзал заради селфі.

Фото зі сторінки Каті Осадчої
Фото зі сторінки Каті Осадчої

Катя Осадча сіла за кермо розкішної машини, але забула про безпеку

Катя Осадча поділилася коротеньким відео де продемонструвала свою розкішну машину від Jaguar. До того ж зірка зазначила, що з моменту, як вона отримала своє водійське посвідчення в 19 років все кардинально змінилося. Адже до дівчат-водіїв ставилися не надто добре.

Борщ, кадр з відео
Борщ, кадр з відео

Борщ за рік подорожчав майже втричі: у скільки зараз обійдеться головна українська страва

Борщ ризикує стати делікатесом для українців, адже за рік ціни на необхідні для нього інгредієнти зросли в 2.6 рази. Аналітики переконані, що причина цього - скорочення посівних площ, а також несприятливі погодні умови. За інформацією EastFruit, практично всі необхідні для борщу овочі в 2021 році виросли в ціні в кілька разів.

Дорожники кладуть асфальт у снігопад, "Україна в шоці"
Дорожники кладуть асфальт у снігопад, "Україна в шоці"

Дорожники поклали асфальт просто в сніг, нові "технології" українцям не сподобалися

Луцькі дорожники викликали масу питань у водіїв і мера міста через виконання своєї роботи в той час, поки на вулиці йшов снігопад. Кілька небайдужих жителів міста Луцька в соцмережі Facebook опублікували відео, на якому можна помітити, що дорожні бригади укладали асфальт під час пристойного снігопаду.