Відома українська співачка Jerry Heil повернулася зі своєї першої подорожі до Сполучених Штатів Америки, і розповіла про роботу над новим альбомом англійською мовою.

Новий пост був опублікований на її сторінці в соціальній мережі Instagram, активним користувачем якої є. Регулярно дівчина радує шанувальників різними кадрами і міркуваннями на важливі теми. Цього разу думки присвячені її поїздці за океан.

"Я тільки що приземлилася ... Україно, я тут! Знаєте що? Я мріяла про сніг☺️ там, в сонячному Лос-Анджелесі, а тепер.. тут, у Києві ..зігріваюся спогадами про Малібу.." - почала свій пост дівчина.

Завдяки цій поїздці вона почала відчувати себе "в моменті", і в Києві продовжить працювати над англомовним альбомом, який почала записувати в США.

Популярні новини зараз
Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

При цьому, вона прийняла рішення зробити бридж в основній пісні все ж українською мовою. Що з цього вийде - дізнаємося зовсім скоро. Можливо, дівчина вирішила знову випробувати свої сили, і візьме участь у Національному відборі на Євробачення, але поки що це всього лише здогади.

Публікацію до слова вона написала англійською мовою.

"Панди, вам по-англійськи зручно читати? Або двома? Як тільки приземлилася, йду їсти, тренувати (оооо, як же я скучила, @bodyart.fitness) 😄 і зніматися в концерті з приводу нагороди Музична Платформа для ТК Україна 😄 " - продовжила дівчина.

У коментарях користувачі почали писати, що вони про це думають:

"Такс, чекаємо в Васильків😂❤️";

"Стильна симпатична дівчина, здавалося б американська модель, а ні це наша Яна)";

"я б хотіла, щоб далі ти продовжувала писати пости англ і укр, тому що у мене скоро ДПА з англійської, буду читати твої пости і готуватися☺❤️";

"Пиши англійською після української, а то злітала разок і вже "дивлячись який fabric, designs і він timeless"🥲🥲🥲🥲🥲🥲🥲🥲🥲🥲🥲🥲🥲🥲🥲🥲🥲🥲у тебе ж підписота Українська🥲 🥲 🥲 🥲".

Скріншот коментарів, фото: Instagram
Скріншот коментарів, фото: Instagram

Скріншот коментарів, фото: Instagram
Скріншот коментарів, фото: Instagram

Нагадаємо, що Jerry Heil показала, з ким і чим займалася за тисячі кілометрів від України

Раніше повідомлялося, що Jerry Heil втекла в Голлівуд до Хансу Циммеру і Шону Пенну, українці не можуть повірити

Також, Jerry Heil засвітила своє тіло перед оленем