Стало відомо про те, що відома українська співачка Jerry Heil з'явилася на фіналі шоу "Співають всі" в незвичному для всіх образі. Артистка на мить стала русалкою

Минулої суботи глядачі каналу "Україна" побачили грандіозний фінал талант-шоу "Співають всі!" і дізналися ім'я переможця, який отримав грошовий приз у розмірі півмільйона гривень. Ним став 16-річний Муаяд Абдельрахім з Одеси, який по-справжньому вразив зоряну сотню проекту. Але й іншим претендентам на перемогу вдалося завоювати прихильність членів журі. Так, співачка Jerry Heil, яка у фіналі масштабного шоу каналу "Україна" перевтілилася в русалку, запропонувала колективу Liberty записати спільну пісню.

Співають всі, фото: Instagram
Співають всі, фото: Instagram

На сцену першим вийшов колектив Liberty, однак, їм не вдалося підняти достатню кількість експертів. Тільки 50 знаменитостей вирішили підтримати групу, і віддати їм свій голос. Серед них була співачка Jerry Heil, яка так і не змогла зрозуміти своїх колег, яким не сподобалися молоді таланти.

Спочатку вона показала всім свій хвіст і зазначила, що їй затісно, після чого заявила, що як би не розвивалися події далі, в цьому багатоголоссі вони як раби у воді.

Популярні новини зараз
Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Нові тарифи на воду для трьох категорій споживачів: як зміняться платіжки Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам
Показати ще

"Це було чудово! Мій голос завжди з вами. Я вже сказала, що хочу записати з вами пісню. І ми вже сконтактувалися" - підсумувала дівчина.

Так що тепер нам залишається лише чекати яскравої колаборації співачки з фіналістами шоу "Співають всі!".

Нагадаємо, Джеррі Хейл розповіла про коханого, який набагато старший за неї

Як повідомляв Знай.ua, незаймана Jerry Heil без сексу зрозуміла, хто "скорострів", а хто ні

Знай.ua писав, Jerry Heil після образ Олі Полякою вилізла на дах висотки