У четвер, 9 грудня на екрани вийшов фільм "Спенсер", який розповість про найкритичніший момент з життя принцеси Діани. Головну роль зіграла Крістен Стюарт, і поговоримо про її образи.

Chanel показав свої архіви. Це кадри, які були зроблені для виробництва цієї картини, і для якої були створені найяскравіші і вінтажні образи для Крістен Стюарт.

Головні маркери стилю принцеси Діани, такі як колорблокінг, золоті гудзики, контрастні відлоги, светри поло, злегка укорочені джинси із завищеною талією і балетки, вміло перенеслися на великий екран завдяки художниці костюмів Жаклін Дюрран.

Популярні новини зараз
Часу залишилось обмаль: треба встигнути зробити це з трудовими книжками ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати
Показати ще

Є там образ з яскраво-червоного пальто, яке було в осінньо-зимовій колекції 1988/1989. Кращим чином зірки в кінострічці є плаття без бретелей, яке прикрашене рюшами з тюлі. Саме в ньому знаходиться Крістен Стюарт на постері.

Афіша фільму Спенсер, фото: вільне джерело
Афіша фільму Спенсер, фото: вільне джерело

30 років оригінал зберігався в архівах, і потім виявилося, що воно занадто крихке як для костюма, але, Chanel погодилися зробити таке ж з чистого обличчя. Для цього знадобилося 1034 години, з яких 700 бої присвячені складній вишивці.

У розкішних вечірніх нарядах вона з'являлася часто, але, бували там і прості образи - джемпер, бомбери, і зручні кросівки. Це був якийсь протест, щоб вибратися з "золотої клітки".

Нагадаємо, що фільм охопить всього два дні з життя принцеси Діану, роль якої зіграла Крістен Стюарт. Вона проводить їх святкуючи Різдво 1991 року в оточенні сім'ї.

Нагадаємо, що Крістен Стюарт після прем'єри фільму "Спенсер" зізналася, що їй важко далася роль принцеси Діани

Раніше повідомлялося, що Крістен Стюарт приміряла головні наряди принцеси Діани, і зізналася у своїх почуттях

Також, Крістен Стюарт з голим животом розкрила таємниці принцеси Діани: Роберт Паттісон закохається заново