На сторінці відомої української співачки Тіни Кароль в соцмережі Instagram з'явилося нове повідомлення. На цей раз блондинка, у якої майже два мільйони передплатників, похвалилася новим відео і пообіцяла шанувальникам особливий подарунок.

"Супер-новина! Такого ще не було! Ексклюзивно, тільки для моїх передплатників на Patreon, прем'єра mood video"Холод"! Це-мій передноворічний подарунок вам! Йшли в коментарях і дивись відео!» ,- підписала Кароль відео, на якому ласує морозивом великою ложкою прямо з банки.

При цьому вона співає " і втекти-неважливо куди..."»

У коментарях думка з приводу відеоролика розділилися. Одні вважають, що Тіна просто чудова, а інших її образ і нав'язлива реклама тільки дратують.

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня А що так було? Українець "категорично відмовився" від повістки - чи підтримав його суд Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам
Показати ще

"Прекрасна", "Шоколадне або ванільне? А що оберете ви?", "Стільки подарунків на Новий Рік«, "Апетитно", "Наскільки ви прекрасна людина. Я надихаюся Вами", "Тіна Григорівна, а ми думали про інший secret paradise", "Ось це повний джингл белс", - захоплюються шанувальники співачки.

"Тіна, ви Вибачте, звичайно, але все Ваше новий напрямок ... називається, Візьми мене!!! що не кліп, так скрізь закушуємо губи, танці, пози, голос мяу-мяу.... Все з пісні до пісні одне і теж, Візьми мене... От чесно", "Що, так все погано, що морозиво взимку взялися рекламувати?",- обурюються інші.

Тіна Кароль, фото: Instagram
Тіна Кароль, фото: Instagram

Нагадаємо, що Тіна Кароль з алкоголем в руках показала те, про що мріють всі жінки: "Сама собі свято".

Раніше повідомлялося, що Тіні Кароль зробили несподіваний подарунок від Дана Балана, небо в алмазах

Також, Тіна Кароль закохалася, але не в чоловіка - і навіть не в людину