Відома українська співачка Тіна Кароль частенько радує шанувальників всілякими фотографіями і відео на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram, де за її життям стежать понад 1,8 мільйона чоловік.

Якось ми заявляли, що виконавиця дуже любить різні фотосесії, на яких постає в різних, іноді дуже сексуальних, образах. Але іноді, поза її профілю, можна помітити, що артистка періодично дає інтерв'ю, в ході яких розповідає про своє особисте життя, про сина, нові твори і відчуття життя.

Тіна Кароль, фото: Instagram
Тіна Кароль, фото: Instagram

Зараз Тіна дала чітке визначення свого нового альбому, копнувши злегка вглиб - до любові і подібних відчуттів.

"Любов повинна бути в серці завжди і закоханість, навіть не просто любов... закоханість. Але в моєму випадку я можу осяяти навіть новиною. Можу осяятися навіть простим почуттям світанку, послухати... коли ти слухаєш його або заходу сонця. Ми зараз на заході сидимо. Іноді поглядаю у вікно, тому що буде красиво. Це почуття закоханості - вселенське, воно сподвижник цього альбому романтичного, трепетного, меланхолійного, безумовно. Не без того, що присутній герой", - заявляє Кароль.

Потім жінка додає висловлювання, відзначаючи, що альбом навіть не можна назвати якимось переживанням, а прожитим разом моментом.

"Неймовірна, талановита, мудра! Я б слухала і слухала", "Зібрана, ділова, дуже цікава особистість, інтелігентна, говорити-межа мрій", "Дивовижна жінка! Викликає тільки найтепліші почуття! Все так зворушливо і щиро...", - пишуть користувачі в коментарях.

Популярні новини зараз
Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

Нагадаємо, Тіна Кароль в одному ліфчику "розрізала" штанці, щоб оголити стрункі ноги: "Це законно?"

Як повідомляв "Знай.ua", Тіна Кароль на високих підборах і у вишуканій сукні натякнула Дану Балану, чим вона краща за інших: "Поцілунок на удачу"

Знай.ua писав, шоу "Маска" нарешті помирить Тіну Кароль і Олю Полякову просто в новорічну ніч