Відома українська модель plus-size Міла Кузнєцова частенько радує шанувальників будь-якими фотографіями і відео на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram, де за її життям стежать понад 180 тисяч чоловік.

Якось, до Хелловіну, жінка виклала традиційні знімки з фотосесії, на якій вона постала в костюмі Малефісенти з однойменного фільму, вільного переказу і переосмислення казки "Спляча красуня". Через цю публікацію можна помітити, що в Instagram Міла з'являється все рідше і рідше. Однак в TikTok з нею завжди можна знайти десятки і сотні відео.

Фото зі сторінки Міли Кузнєцової
Фото зі сторінки Міли Кузнєцової

Зараз вона постала в одному із закладів, де якась дівчина вирішила потримати її за груди на камеру. Вона вирішила таким чином загадати бажання.

"Раз, два, три. Воно збудеться, я знаю. Я бачу, що ви позитивна, має збутися. Руки не буду мити", - говорить Міла Кузнєцова, жартуючи з приводу цього моменту.

Популярні новини зараз
У МВС попередили водіїв: для керування авто потрібно пройти спецпроцедуру – інструкція Були гроші і не стало: банкомати ПриватБанку дивують "фокусами" при знятті готівки Тариф 7,96 грн/куб діятиме не для всіх: кому доведеться платити більше Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Міла Кузнєцова, фото: Instagram
Міла Кузнєцова, фото: Instagram

"Я теж хочу так", "Теж хочу так загадати!", "Можна я замовлю 333 бажання", "Я б інше поклав загадати", "А що так можна було?", "Навряд чи воно збудеться, але треба сподіватися", "Принадність", - пишуть користувачі в коментарях.

@slezhuzatobou

♬ оригинальный звук - Слежу за тобой

Нагадаємо, Міла Кузнєцова з 15-м розміром села на дієту - тепер м'ясо ховає в капусту: "Ой біда буде"

Як повідомляв "Знай.ua", Мила Кузнєцова з 15-м розміром показала, як її годує собственниая груди: "Голодна не залишуся"

Знай.ua писав, Мила Кузнєцова з 15-м розміром грудей пояснила, чому її так лають жінки з "нульовим": зляться і просять закрити декольте