На офіційній сторінці телепередачі "Життя відомих людей", яка виходить на телеканалі" 1+1", частенько з'являються різні публікації, пов'язані з українськими зірками шоу-бізнесу, з їх нарядами і святами.

За цими новинами стежать понад 170 тисяч осіб, яким вирішили нагадати, що вже зовсім скоро прийде 2022 рік. Через це було вирішено підвести підсумки і підібрати весільні сукні знаменитостей з усього світу.

Весілля Іванни Онуфрійчук, скріншот
Весілля Іванни Онуфрійчук, скріншот

"Вирішили підвести підсумки і підібрати для вас найчарівніші весільні образи 2021! Пишіть в коментарях, чиє весільне плаття подобається найбільше", - йдеться в публікації.

Українцям на вибір дали кілька фотографій - на них постали Іванна Онуфрійчук, Тіна Цимбалюк, англо-американська актриса, зірка серіалу "Емілі в Парижі" Лілі Коллінз, Еліна Світоліна, британська модель, племінниця принцеси Діани Кітті Спенсер і Періс Хілтон.

Популярні новини зараз
Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Головне за 24 квітня: бунт українців у Польщі, трагедія Каті Репяхової, важливий день та різке підвищення цін Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною
Показати ще

Періс Хілтон, фото: Instagram
Періс Хілтон, фото: Instagram

"Світоліна🔝", "Тіна Цимбалюк! Елегантна, витончена, ніжна, жодного зайвого елемента в образі! І взагалі, Тіна і Тарас - моя улюблена пара в українському шоу-бізнесі. Красиві і справжні!", - пишуть користувачі в коментарях.

Нагадаємо, українець прилюдно влаштував весілля з гумовою лялькою: гуляли всім містом

Як повідомляв "Знай.ua", переможець "Голосу країни" Роман Сасанчин зареєстрував шлюб з вагітною нареченою: "Все було спонтанно"

Знай.ua писав, Анна Трінчер розкрила правду про пропозицію нареченого: натякала місяцями і сама вибрала кільце