Популярна російська актриса і телеведуча Катерина Варнава частенько радує шанувальників будь-якими публікаціями на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram, де за її життям стежать понад 7,6 мільйонів чоловік.

У четвер, 9 грудня 2021 року, учасниця жіночого колективу "Comedy Woman" і колишня ведуча українського проекту "Хто зверху?", чиє місце тепер довгі роки займає Леся Нікітюк, святкує День Народження. Їй виповнилося 37 років. І прямо з ранку Катерина почала приймати привітання і від фанатів, і від зірок шоу-бізнесу.

Катерина Варнава, фото: Instagram
Катерина Варнава, фото: Instagram

Відомо, що першим її привітав кращий друг Євген Бороденко і молодий чоловік Олександр Молочников.

"Друг не просто так тут, до речi. Друг приніс тобі келишок ігристого для того, щоб першим, так би мовити, привітати... але це ще рано, але скоро привітаю", - каже Євген.

Популярні новини зараз
ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Якою буде погода у травні для українців: чи ховати парасольки та куфайки після квітневих дощів "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі
Показати ще

"Раз 5 подивилася👏👏, Катя з Днем Народження! Творча, чарівна, красива, запальна, Справжня, з величезним добрим серцем, самоіронічна, найкраща! Здоров'я, успіхів і любові!❤🌟", "Залипательно!😍👏 Ви шикарна актриса!🔥", - пишуть користувачі в коментарях до її публікації, пов'язаної з 37-річчям.

Нагадаємо, Наталію Могильовську запідозрили в плагіаті Катерини Варнави, зірка Comedy не стрималася: "Та припини"

Як повідомляв "Знай.ua", вагітна? Катя Варнава з "Comedy Woman" попалася папараці з круглим животиком

Знай.ua писав, Філіп Кіркоров "проміняв" Ані Лорак на оголену Катерину Варнаву: "Бенкет під час чуми"