Популярна українська телеведуча Леся Нікітюк, якій вдалося підкорити не тільки аудиторію «Нового каналу», а й простори соцмережі Instagram, та її колега Сергій Притула влаштували комедійну сценку в ефірі «Хто зверху». Відповідний відеоролик опублікували на фанатській сторінці в соціальній мережі «ТікТок», за оновленнями якої стежать вже 130 тисяч українців.

На відео Притула запитує в Нікітюк, яка б фраза була від нього найдоречнішою в цей момент – він стоїть перед кількома батонами ковбаси, підвішеними на гачках, і обіймає їх.

«Лесю, яка б фраза від мене зараз була б найдоречнішою?», - говорить шоумен і колишній політик.

«У тебе чотири ковбаси? І тобі не стидно?», - питає у відповідь Нікітюк.

«Ні», - зізнається Притула і цитує відомий вислів персонажа Горлума із «Володаря перстнів», - «Моя прєлєсть...».

Популярні новини зараз
Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

@ukraine.blog_1

😝☺🤤😂#лесянікітюк #ukraineblog_1 #лесяипритула #сергійпритула #хтозверху #лесяникитюк #лесянайкраща

♬ оригінальний звук - Юкрейн блог😝✌😎

В коментарях прихильники шоу жартують з оприлюдненого відео.

«Ееее, відійшов від ковбаси, це моя прєлєсть!», «Боже, хоч би то була справжня Нікітюк», «Про сестру-близнючку – це був жарт, наскільки я зрозуміла. Там суддя в кінці раунду казав, що це неправда», - пишуть глядачі популярного шоу «Хто зверху».

Нагадаємо, Леся Нікітюк у мінішортах показала "нескінченні" ноги, здивувалася навіть Ольга Сумська: "Богиня".

Раніше Знай писав, Леся Нікітюк задерла ноги заради небезпечної забави: "На кого дітей залишимо?"

Також Знай писав, Лесю Нікітюк без спідниці сплутали із зіркою "Величного століття" Мер'єм Узерлі: "Божечки, яка бамбіна"