66-річна бізнесвумен, політик, журналіст і публіцист Ірина Хакамада поділилася власним рецептом щастя. Про це вона написала у своєму телеграм-каналі.

Зокрема, Хакамада задалася питанням, Чи легко насправді мріяти і в чому відмінність між мріями і рутиною.

"Чому ви думаєте, що мріяти просто? Подивіться: чим старше стає людина, тим менше він мріє. До двадцяти п'яти років ми всі перестаємо мріяти і починаємо орати. А мрія - відлітає. Або ми, як завжди, залишаємо її на потім. Залишається всяка дрібниця, яку тільки називають мрією, а на ділі вона є життєвими планами або швидкоплинними бажаннями. Для того щоб її здійснити, можна просто навчитися планувати свій час», - вважає вона.

Ірина Хакамада, фото: 24 канал
Ірина Хакамада, фото: 24 канал

Хакамада додала, що дрібні, майже побутові бажання – це не мрії. Адже їх легко втілити в життя без особливих зусиль, досить трохи напружитися.

Популярні новини зараз
Астролог побачив у травні "лихо" для України Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

"У неділю піти в театр" - хіба це мрія? Візьми і сходи в театр. "Вийти заміж" - ну і вийди заміж. "Одружитися" - взяв і одружився. Або там - "народити дитину". Це ніякі не грандіозні мрії-тому що всі народжують дітей, і всі одружуються. Все це саме станеться: тихо-голосно, хитко-валко, як в кіно або як в документальному фільмі, тому що всі якось знаходять один одного і живуть спільним життям. Побачити на вітрині чоботи за дві тисячі євро і так захотіти їх, що прямо серце майже зупинилося і подих сперло, - так що ж тепер, про чоботи цілодобово мріяти, чи що? Та провалися вони пропадом! "Я хочу бути в телевізорі 24 години на добу – це взагалі не мрія, а маячня», - резюмувала політик.

Раніше ми писали про те, що Ірина Хакамада розповіла, чому не боїться за своїх дітей: "Якщо у вас дитина захворіла на рак...".

Нагадаємо, що тендітна Олена Кравець "накинулася" на здорованя Євгена Кошового з "Квартал 95": "немає кінця"

Як повідомляв Знай.uа, Маша Єфросиніна розповіла, що довелося пережити на "Лізі сміху": "це можливість перевірити себе"