Відома українська співачка Надя Дорофєєва частенько радує шанувальників всілякими фотографіями і відео на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram, де за його життям стежать більше п'яти мільйонів чоловік.

Зовсім недавно вона поділилася фотографією, зробленою в студії, яку згодом перетворили на справжню зиму. Виконавиця згадала про дитинство, коли дивилася рекламу з найпопулярнішими світовими артистами, думаючи, наскільки масштабно виглядають ці спільні роботи. Але згодом, будучи вже артистом, вона не хотіла бути звичайним "обличчям" бренду, бажаючи залишатися чесною з аудиторією.

Надя Дорофєєва і Єгор Крід, скріншот
Надя Дорофєєва і Єгор Крід, скріншот

А після цього Дорофєєва поділилася кумедним відео, в якому присутня ненормативна лексика. Вона показала, як клієнти пояснюють технічне завдання замовникам, на своєму прикладі.

"А ми можемо заздалегідь світити, так? Ось цей пісню, web, ну типу... Apple Music нічого ж... ну, у них немає? Бл*ть , що - я щас перегляну своє відео, С*ка", - каже вона, записуючи відеоповідомлення в Telegram.

Надя Дорофєєва і Дантес, скріншот з відео
Надя Дорофєєва і Дантес, скріншот з відео

"Коли дорожня поліція запитала, чи не вживала за кермом", "Без п'яти, 4, 5, пів п'ятого ранку", "Я мабуть кінцівку поставлю на будильник😂", "Хочу нарізку відео як Надя матюкається😂", - пишуть користувачі в коментарях.
Коментарі, скріншот: Instagram (Дорофєєва)
Коментарі, скріншот: Instagram (Дорофєєва)

Популярні новини зараз
Хто заслужив на пенсію майже 10 000 грн: нова формула ПФУ наповнить вашу кишеню грошима За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Зобов'язали передати списки: ТЦК посилює "полювання" на ухилянтів
Показати ще

Нагадаємо, не Дорофєєва і не Завгородня? Позитив знайшов собі нову красуню і нарвався: "Піди, бесишь"

Як повідомляв "Знай.ua", Надя Дорофєєва ледь не втратила Вову Дантеса, отримав струс мозку: "Бачу його, лежачого без свідомості..."

Знай.ua писав, Вова Дантес на підборах "наставив роги" Дорофєєвої -" Все одно ніхто не повірить"