Вже зовсім скоро, 16 грудня 2021 року, в прокат вийде нова стрічка з геніальним актором сучасності, з 57-річним Кіану Рівзом, який зумів пройти крізь важкий період у житті, щоб знову радувати фанатів з усього світу ролями в кінематографі.

Якось в інтерв'ю Entertainment Weekly чоловік розповів, що нову "Матрицю" вирішили зняти через історію кохання Нео і Трініті. І тепер він поділився новими деталями у ролику, який був знятий для видання.

Кіану Рівз, фото: скріншот з відео
Кіану Рівз, фото: скріншот з відео

[quote author=""]"Коли до мене прийшла

Але варто відзначити і більше в історії Нео і Трініті, що триває протягом вже чотирьох фільмів, включаючи ще не вийшов. Вона не тільки говорить про любов, але і про союз, який набагато сильніше. Амбіційність "Матриці: Воскресіння" як історії - неймовірно велика через з'єднання любові, пошуку та шляху.

Популярні новини зараз
Травень буде дуже важким для українців, але 2 знакам Зодіаку пощастить: хто ці щасливчики Отримали зарплату, зробили заначку та залишилися без грошей: українців попередили про неприємності вдома Стосується всіх пенсіонерів: ПФУ поділився важливою інструкцією Гречку, соняшникову олію та борошно будемо купувати за новими цінами: скільки доведеться викласти
Показати ще

Матриця, фото: Instagram
Матриця, фото: Instagram

Актори згадують про зйомки, як про щось досить емоційне і цікаве. Кіану Рівзу і Керрі-Енн Мосс було приємно попрацювати разом.

"Для нас робота над фільмом виявилася такою емоційною, що ми ледь не плакали", - зазначив актор.

Нагадаємо, Кіану Рівз перед виходом "матриці" розповів секрет своєї молодості, Керрі-Енн Мосс позаздрила: "Я намагався"

Як повідомляв "Знай.ua", матриця 4: Воскресіння - Кіану Рівза змусять згадати все, чи зможе Нео запобігти апокаліпсису у фіналі?

Знай.ua писав, вчинки Нео з "Матриці", якими він запам'ятався, ніякої зіркової хвороби: за що фанати люблять Кіану Рівза