У мережі показали, як виглядала відома американська співачка і актриса Дженніфер Лопес і актор, сценарист і продюсер Бен Аффлек 18 років тому і сьогодні. Дивлячись на фотографії, які були зроблені на баскетбольному матчі, можна помітити, як вони обидва помінялися.

Відповідні фотографії оприлюднили на сторінці «hello_ru» в соціальній мережі Instagram.

"Як 18 років тому: Дженніфер Лопес і Бен Аффлек на баскетбольному матчі в Лос-Анджелесі", - написали в публікації в соціальній мережі під знімками Дженніфер Лопес і Бена Аффлека.

Люди, які помітили різницю в зовнішньому вигляді коханих, почали відразу ж висловлювати свою думку в коментарях під постом в соціальній мережі.

Популярні новини зараз
Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Бен Аффлек і Дженніфер Лопес, скріншот: Youtube
Бен Аффлек і Дженніфер Лопес, скріншот: Youtube

"Бен щоразу як з великого бодуна. Тягає його, як собачку скрізь . Видно дуже обтяжливий контракт у нього. Навіть шкода мужика", " Ля коли цей цирк двох пенсіонерів закінчиться?Лопес сама не втомилася від зміни еба₽їй і грати закоханість?тому то зрозуміло що треба, сидить піді мріє скоріше додому піти, щоб нажертися алкашкой і зловити дзен.Жалюгідні обидва,вже прожили більшу частину життя,а єдиний успіх це кар'єри,в іншому втрачені як діти, не знають до кого прибитися щоб знайти спокій"," вона помолодшала, а він постарів", - написали в коментарях юзери мережі.

Коментарі на пост зі сторінки "hello _ _ ru" в Instagram
Коментарі на пост зі сторінки "hello _ _ ru" в Instagram

Коментарі на пост зі сторінки "hello _ _ ru" в Instagram
Коментарі на пост зі сторінки "hello _ _ ru" в Instagram

Нагадаємо, що знаменитий американський актор Бен Аффлек став зіркою модного журналу.

Як раніше повідомляв портал «Znaj.ua», відому співачку і актрису Дженніфер Лопес зганьбили через її зовнішній вигляд.

Також портал «Znaj.ua " писав, що знаменита актриса Дженніфер Лопес показала себе в яскравому макіяжі.