Вже в п'ятницю, 10 грудня в пост-шоу реаліті "Холостячка-2" українці дізнаються як живуть учасники після проекту. Злата Огнєвіч зізналася, що розповість те, про що довго довелося мовчати.

Про це знаменита українська співачка написала на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram, де за її життям пильно стежить понад 400 тисяч осіб.

У фіналі романтичного реаліті "Холостячка" Злата Огнєвіч вирішила залишитися з Андрієм Задворним. Чи склалася з них міцна пара - невідомо. Про це учасники розкажуть у пост-шоу.

Фото зі сторінки Злати Огнєвіч
Фото зі сторінки Злати Огнєвіч

Головна героїня шоу зізналася, що для неї це буде особливим випуск, адже вона зможе розповісти те, про що довго доводилося мовчати.

Популярні новини зараз
Світло відключатимуть на 6 годин, а про опалення взимку і не мрійте: українців серйозно попередили РФ може відкласти наступ через несподівані обставини Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

"Сьогодні буде дуже особливий ефір на СТБ 🌹 Я розповім те, про що так довго мовчала 🙌 🏾 ми з Григорієм Решетником запрошуємо Вас провести вечір п'ятниці разом!", зазначила Залта Огневич.

Фото зі сторінки Злати Огнєвіч
Фото зі сторінки Злати Огнєвіч

Фанати "Холостячки" в коментарях відразу ж почали вгадувати, як же склалася доля Злати після шоу.

"У світлі десятків помилкових анонсів, чудес монтажу стб і інтриги на порожньому місці, я здивуюся тільки якщо ви з Гришею виявилися парою, або ви іншої орієнтації 😂", " цікаво буде дізнатися що та як, якщо звичайно нам покажуть 🤪 😁правду🔥", "Злата, ви щасливі?", "Потрапила так потрапила..за все відповісти треба..і за вибір ..і за шоу..головне будьте щасливі..", "Я в очікуванні! ....я сподіваюся на диво! Вже дивлюся ранкове повторення, ще раз...",- зазначили вони.

Скріншот коментарів
Скріншот коментарів

Скріншот коментарів
Скріншот коментарів

Скріншот коментарів
Скріншот коментарів

Скріншот коментарів
Скріншот коментарів

Нагадавши, ведучий "Холостячки" Григорій Решетник "злив" кадри з пост-шоу: "слова зайві"

Також Знай писав, Макс Тарапата висловив все про Злату Огневич, не дочекавшись пост-шоу "Холостячки": "кілька днів вона плакала"

Раніше повідомляв Знай, відкинутого красунею Златою Огневич Романа Свечкоренка відправляють на "Холостяк", буде краще Добриніна і Заливака: "вже може"